Fierastrau Panglica

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Fierastrau Panglica, un produs Bernardo. Fierastrau panglica banzic randamentul acestui fierastra banzic unul destul sporit. are facilitare procesului taiere operatorului. taiere generoasa. spatiu redus operare. Consum benzii taiere viteza taiere masa inclinare masa stut aspiratie masina constructie solida din otel, rezistenta la torsiune, asigura rezulate masa din fonta posibilitate inclinare pana la ghidaje precizie role in partea si inferioara sub masa benzii ferastraului volanti din aluminiu turnat, cauciucati, asigura functionare durata benzii ferastraului include limitator longitudinal si limitator unghiular inclinabil in ambele parti constructia baza stabila, din otel, asigura functionare lipsita vibratii cureaua multicanelata din polivinil transmiterea optima puterii accesorii banda ferastra limitator longitudinal limitator unghiular suport unelte lucru. Categoria Utilaje Prelucrare Lemn.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Utilaje Prelucrare Lemn:
Masina Combinata Universala
Masina Combinata Universala

Hota de aspirare incorporata permite eliminarea eficienta a aschiilor, asigurand curatenie in zona de lucru. Aceasta are un racord cu diametrul de 100 mm, potrivit pentru degrosare...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pe partea de confort si siguranta a utilizatorului, fierastraul circular are un nivel de presiune acustica in mers in gol de 91 dB(A), un nivel de putere sonora in mers in gol de 108 dB(A) si o valoare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.