Fierastrau Circular Pendular

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Fierastrau Circular Pendular, un produs Bernardo. Fierastrau circular pendular circularul are taiere drept la are caracteristici avansate facand prelucra materiale ca lemn, profile din plastic, placi strat acoperitor si metale neferoase are puterea si performanta care operatorul are nevoie prelucra materialele necesare exterior interior panza, turatia in gol rot taiere drept la taiere imbinare in colt la dreapta stanga taiere inclinata la stanga taiere dubla imbinare in colt la stanga taiere inclinata la dreapta taiere dubla imbinare in colt la dreapta masina conceput prelucrarea lemnului,profile din plastic si metale neferoase echipat sistem liniar laser afisarea pozitiei taiere panzei coloane ghidare, precizie, miscari plasare usoare si simultane motor rezultate perfecte taiere chiar si la folosire indelungata extensie masa in ambele parti prelucrarea lor lungi lucru ideal taieri canelura opritor integrat la ridicarea unitatii ferastraului, panza fi automat acoperita pentru aplicatii retezare, Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Un alt avantaj practic este lungimea cablului de alimentare de 6 m, care permite lucrul intr-un spatiu de pana la 113 m2 fata de o sursa de energie. Ciocanul demolator cu motor fara perii, modelul este..
Set Powerpack
Set Powerpack

Setul PowerPack include incarcator acumulator, masina de gaurit cu percutie, masina de insurubat cu impact, ciocan rotopercutor, polizor unghiular, acumulatori, valiza de transport tip carucior...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.