Ferastrau Vertical

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Ferastrau Vertical, un produs Festool. Usor manuit. imbatabila taiere dupa profil. Comportare la taiere pe contur curb datorita ghidajului in puncte panzei si tijei rigide ridicare sistem schimbare rapida, fara cheie, meselor, talpilor fixare si panzelor ferastra manuire lejera datorita manerului softgrip si formei ergonomice intrerupator pornire oprire pe ambele parti, accesibil din orice pozitie prindere linie taiere vizibila clar in lumina stroboscopica si aspirare puternica cursa taiere avans lucru redusa economie energie, decupari in blaturi montarea chiuvetei si plitelor bucatarie operatii taiere mobila, in bucatarie, amenajari interioare taieri circulare si pe contur curb sectionari ale benzilor fasiilor la capete taierea lor la crestarea grinzilor la capete taieri pe partea inferioara articole incluse panza ferastrau, protectie impotriva aschiilor, in cutie systaine loc. consumata numarul curselor min, lemn metale neferoase otel moale masa. Categoria Fierastraie Pendulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Pendulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Valiza de transport tip carucior este o valiza robusta, rezistenta la socuri si apa, cu manere retractabile si roti, care faciliteaza transportul tuturor produselor. Setul PowerPack functioneaza cu alimentare..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.