Cupa Dublu Abrazive

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Cupa Dublu Abrazive, un produs Diamantatexpert. Cupa diamantata, rand dublu diamant abrazive premium. Calitate supe cel mai inalt grad calitate durata exploatare pentru beton, beton intarit, granit, piatra naturala, marmura, sapa, materiale constructii. Performante bune chiar si la materialele cele mai dure. Segmenti pe randuri calitate slefuirii polisarii excelenta. ext. int. Inaltimea cupei. Inaltimea segmentilor. materiale abrazive, beton. Alte denumiri plato diamantat slefuit, disc cupa diamantat slefuit. Categoria Cupe Diamantate Slefuit Beton. Pentru preturi avantajoase vezi Cupe Diamantate Slefuit Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Tehnica Diamantata:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa are urmatoarele date tehnice: are o alimenare de 2x18V (36V), o turatie in gol de 4.400 rpm, un diametru al panzei de 260 mm si o gaura de prindere de 30 mm. Unghiurile pot..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument puternic, versatil si usor de utilizat, conceput pentru a realiza taieri precise si curate. Cu caracteristici inovatoare si..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.