Cric Hidraulic Aluminiu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Cric Hidraulic Aluminiu, un produs Rodcraft. Cric hidraulic crocodil, fi luat in portbagaj service mobil al autoturismelor sau service la clienti spre exempl iarna, schimbarea cauciucurilor. cric crocodil maner demontabil in, fiind usor pozitat. Suficienta forta ridicare, potrivit si autovehiculele normale pasageri. Cric ultra usor din aluminiu, cantar este doar, si echipat maner un transport usor. Cursa rapida din pompari ajunge la fara greutate. preluare redusa, potrivit si autoturismele garda joasa. Levierul imbracat in protectie din burete evitarea zgarieturilor. model are un design compact, levierul pompei se demonteaza in. Punctul sprijin acoperit protectie din cauciuc. cursa levierul ridicat coborat fata spate. Rh. Categoria Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Aceste masini pot fi utilizate pentru prelucrarea lemnului, metalului si a altor materiale. Fierastraul cu banda GBS 305 UG poate fi utilizat pentru taieturi drepte, neregulate sau curbate in forma, in..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.