Amestecator Materiale

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Amestecator Materiale, un produs Rubi. Paleta inclusa si set perii rezerva incluse. Puternic si fiabil. adezivi pe baza ciment, raini, vopsele alte materiale. Paleta am este catorului se poate schimba uor. Prindere din bimaterial. Ergonomic confortabil. viteze control electronic turatie optimizarea am este cului fiecarui material. Paleta am este care interschimbabila prindere m. mare versatilitate. Fabricat din materiale uoare durabile fiabilitate izolaie dubla. Conexiune directa filet m. Regulator electronic, viteze rpm. maxim paleta. Paleta inclusa. Categoria Masini Amestecat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Amestecat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest..
Set Powerpack
Set Powerpack

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor este echipat cu tehnologia Anti-Vibratii - AVT, care asigura reducerea vibratiilor si ofera un confort sporit utilizatorului. Aceasta este indispensabila in lucrul prelungit cu acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.