Sistem Depozitare Transport

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Sistem Depozitare Transport, un produs Dewalt. Depozitare si transport in tough system este compus din cutii diferite garnitura etansare. un carucior transport metalic rezistent. usor transportat si pozitat. Carucior are roti din cauciuc testate pe teren dur de. Carucior rezistent transportul usor al uneltelor pe orice teren. Inaltimea caruciorului reglabila. Cadru metalic. mecanism blocare cutiilor scule lacat. comunesibalamale din aliaj dur rezistenta si securitate sporite. Blo carea manerelor laterale poate facilitata transportul uneltelor undeva. Strat suplimentar plastic combinat spuma structurala rezistenta sporita la impact. supapa permite egalizarea presiunii din interior si din exterior. caruciordmm. Categoria Cutii Unelte.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Cutii Depozitare Transport Scule Unelte:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Dimensiunea mesei fierastraului este de 493 x 300 mm, iar inaltimea de trecere maxima este de 155 mm. Latimea de taiere maxima pe care o poate realiza acest fierastrau cu banda este de 305 mm. Fierastraul..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.