Masina Insurubat Ambreiaj

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat Ambreiaj, un produs Dewalt. Scula electrica usor folosit un cupl reglabil pana la nmsistemul control al cuplului ambreiaj invers al masinii permite setarea momentului cupl mentinand insurubare indiferent nsitatea variabila materialului cum ar fi lemnuldesignul compact si greutatea redusa reduc efortul si cresc productivitateacomutatorul si manerul acoperite cauciuc reduc vibratiile si sporesc confort. Categoria Masini Insurubat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Insurubat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Masina de gaurit si insurubat este un instrument puternic, alimentat de un acumulator de 18V. Aceasta masina de gaurit are un motor puternic, ce ofera o viteza de functionare de pana la 2000 de rotatii.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Un alt aspect ergonomic este manerul sau dublu, care asigura confort in timpul utilizarii, minimizand astfel oboseala utilizatorului. De asemenea, mixerul are un comutator de blocare in pozitia ON, ceea.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Setul de livrare include un set de cutite de 306 mm (2 buc.), suport magnetic, cheie imbus de 2.5 mm si cheie tubulara de 9 mm. Aceste accesorii suplimentare completeaza masina si o fac gata de utilizare imediata...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Cu privire la datele tehnice, aceasta masina functioneaza la o turatie in gol de 5000 rpm si are un nivel de presiune acustica de 102 dB(A) si un nivel de putere sonora de 113 dB(A). Are dimensiunile de..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.