Masina Gaurit Turatii Ambreiaj

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurit Turatii Ambreiaj, un produs Dewalt. Turatii si ambreiaj este aplicatii gaurire in prelucrare al otelului. cutie transmisie doua turatii un cupl mai mare. performante imbunatatite gaurire datorita noului sistem ventilare al motorului. oul ambreiaj rulmenti al masinii gaurit model brevetat ofera utilizatorului un control mai bun. Ergonomia imbunatatita noua carcasa cutiei viteze din polimer. Prezinta un design imbunatatit al cutiei viteze perioada folosire mai mare uneltei. Durata viata uneltei prelungita datorita suportului patentat bobina. dispune cutie transmisie viteze. dotata ambreiaj rulmenti. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Acumulatorul Li-Ion 18V are o capacitate de 5Ah, ceea ce permite o autonomie mare de lucru. Este compatibil cu toate uneltele si incarcatoarele de 18V..
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Un alt aspect ergonomic este manerul sau dublu, care asigura confort in timpul utilizarii, minimizand astfel oboseala utilizatorului. De asemenea, mixerul are un comutator de blocare in pozitia ON, ceea.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul cu banda este un fierastrau cu banda ideal pentru lucrul in gospodarie. Acesta ofera o capacitate de taiere generoasa, dar cu un necesar de spa?iu redus. Acest tip de fierastrau cu banda consta..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.