Masina Gaurit Percutie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurit Percutie, un produs Black Decker. Si accesorii amasina gaurit percutie mecanica acumulatori usoara compacta si puternica. Bateriile isi mentin incar care dupa zile inactivitate la mai mult capacitatea la ultima incar care. mai necesar sau incarcati acumulatorul inainte fie care utilizare. Cvele trepte reglare momentului lucru utile plaja mare utilizari. Echipata in setul practic si util acumulatori si trusa accesorii face setul util si practic multe aplicatii la care veti putea utiliza. Prevazut doua trepte turatie turatie mare gaurire in lemn si metalturatie mica insurubari precizie. Percutia mecanica utila la gaurirea in zidarie si placi ceramice faianta gresie. Echipat lepemntr iluminarea zonei lucru. Manerul imbracat manson cauciuc turnat pe carcasa antialune care. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Este un set complet de scule profesionale, ce include 4 dispozitive principale, un acumulator suplimentar, o statie de incarcare si doua cutii de transport..
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Mixerul este dotat cu 5 trepte de viteza electronice, care variaza de la 300 la 725 rpm, oferind astfel o versatilitate maxima in functie de necesitatile utilizatorului. Aceasta functie de reglare a vitezei.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Lungimea benzii de taiere este de 2240 mm, iar latimea benzii poate fi aleasa intre 6, 13 si 16 mm, in functie de necesitatile utilizatorului. De asemenea, nivelul de presiune acustica in timpul functionarii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.