Freza Zapada Benzina

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Freza Zapada Benzina, un produs Stanley. Freza de zapada pe benzina 6,5 CP 196 cc 400 mm este echipata cu un motor puternic de 196 cc, cu o capacitate de 4000 W, care functioneaza pe baza de benzina. Acest motor asigura o functionare fiabila chiar si la temperaturi foarte scazute si poate indeparta zapada de o grosime de pana la 400 mm.

Latimea de lucru a frezei de zapada este de 400 mm, ceea ce inseamna ca poate curata o suprafata mare de zapada intr-o perioada scurta de timp. Viteza de deplasare a frezei de zapada este reglabila, astfel incat sa se poata adapta in functie de necesitati. Aceasta dispune de 5 viteze de mers inainte si 2 viteze pentru mersul inapoi, ceea ce permite un control mai bun al deplasarii si manevrabilitate excelenta.

Freza de zapada are un rezervor de combustibil cu o capacitate de 3,6 litri, astfel incat poate functiona o perioada mai indelungata fara a fi necesara alimentarea frecventa cu benzina.

Cauciucurile frezei de zapada sunt speciale si sunt destinate lucrarilor grele pentru a asigura o tractiune foarte buna pe suprafete alunecoase sau neregulate. Aceasta este dotata cu un cos reglabil de evacuare a zapezii, care are o raza de actiune de 12 metri, asigurand astfel o eliminare eficienta a zapezii depozitate.

Lamele frezei de zapada sunt rezistente si pot sfarama si colecta cu succes zapada, permitandu-i sa deszapezeasca chiar si stratul inghetat sau compact de zapada. Aceasta actioneaza cu usurinta si rapiditate, asigurand rezultate de inalta calitate.

Freza de zapada pe benzina este un utilaj puternic si robust, ideal pentru indepartarea rapida si eficienta a zapezii de pe suprafete mari. Cu caracteristici precum motorul puternic, latimea mare de lucru, vitezele reglabile si lamele rezistente, aceasta freza de zapada este potrivita pentru orice sarcina de deszapezire, fiind indispensabila in sezonul rece. Categoria Freze Zapada.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Freze Zapada:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Indicatorul LED pentru schimbarea periilor este util pentru intretinerea masinii si pentru a sti cand trebuie inlocuite periile. Indicatorul LED pentru problemele electrice informeaza utilizatorul cu privire..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.