Debitor Taiere Inclinata

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Debitor Taiere Inclinata, un produs Dewalt. Fierastrau circular taiere inclinatadisc alimentare vrmotor dublu izolat racit turbina perii usor schimbat mai multa putere in aplicatii lemn dur. oul sistem reglarea unghiului taiere permite taierea inclinata la spre stanga si la spre dreapta. Ghidajul posterior mari impreuna partile sale culisante asigura un suport maxim in cazul taierurilor pe materiale mari din orice unghi sau combinatie unghi. Barele culisare orizontale au permis este rea capacitatii taiere masinii. Soclul din aluminiu garanteaza buna stabilitate si rigiditate masinii oferind in acelasi timp posibilitatea transportarii. Levierele reglare pivotarii si inclinarii capului taiere fac ajustarile rapide. Indicator linie taiere umbra lampii lex asigura alinierea rapida si iluminarea i lucru productivitate crescuta. Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Debitorul de masa este un echipament profesional puternic, cu o putere impresionanta de 1600W si un disc de taiere de 216mm. Acesta este conceput sa ofere performante excelente in taierea diferitelor materiale,.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Motorul fara perii este un alt aspect important al acestui fierastrau. Acesta ofera o productivitate si un randament ridicat, asigurand o putere constanta in timpul utilizarii. Cu ajutorul functiei ADT..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este dotata cu caracteristici si accesorii care ii confera o productivitate si o siguranta sporita. Este ideala pentru debitarea precisa si eficienta a..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Unul dintre avantajele majore ale acestei foarfece este evacuarea spanului in jos, ceea ce permite o vedere libera a materialului pe care il prelucrati. Aceasta inseamna ca puteti vedea exact unde faceti..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.