Ciocan Rotopercutor

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ciocan Rotopercutor, un produs Crown. Bpmputere percutie. linia destinata uneltelor si sculelor ideal realizarea gaurilor intre si fixarea ancorelor in beton caramida si zidarie. Prevazut functii gauriere simpla gaurire prin percutie dalturie. Proiectat aplicatii adresate micilor meseriasi uzului casnic. Setul livrare contine ciocan rotopercutor bucmanual utilizare buctija reglaj bucmaner lateral bucburghie bucspit bucdala bucmandrina cheie prindere buccheie mandrina buc. Categoria Ciocane Rotopercutoare. Pentru preturi avantajoase vezi Ciocane Rotopercutoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Ciocane Rotopercutoare:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Are o masa din fonta robusta, cu scala gradata si este rabatabila la un unghi de 45 de grade, ceea ce permite efectuarea de taieturi in unghiuri diferite. Fierastraul ofera si posibilitatea de taiere longitudinala..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.