Ciocan Demolator

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ciocan Demolator, un produs Dewalt. Ciocanul demolator cu o greutate de 10 kg este echipat cu un motor puternic de 1500 W, asigurand astfel performante deosebite in spargerea betonului. Acesta genereaza o energie de impact de 17,9 J, fiind capabil sa sparga rapid suprafete solide.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui ciocan demolator este designul sau liniar, care permite o manipulare facila si o inlocuire sau ajustare rapida a pozitiei daltii. Ciocanul este prevazut cu 12 pozitii presetate, facilitand astfel adaptarea la nevoile si preferintele utilizatorului.

Carcasa de magneziu asigura o durabilitate maxima si o greutate minima, permitand operatorului sa manevreze ciocanul fara efort. Aceasta caracteristica face ca ciocanul sa fie usor de manevrat chiar si in conditiile unor lucrari de demolare solicitante.

Ciocanul demolator are un sistem de prindere, care permite schimbarea rapida si sigura a daltii. Acest sistem garanteaza o fixare ferma si o transmisie eficienta a energiei de impact catre suprafata de lucru.

Designul compact si simplificat face ca ciocanul sa poata fi utilizat cu usurinta si in zonele inguste, fara a compromite performantele sau manevrabilitatea. Acest aspect este deosebit de util in indepartarea bucselor sau demolarea structurilor in spatii restranse.

Un alt avantaj al ciocanului este designul modular, care permite accesul rapid la componentele principale pentru o reparare rapida si cu costuri reduse. Acest aspect este foarte util in cazul unor defectiuni sau uzura normala a componentelor, permitand astfel mentenanta simpla si eficienta a ciocanului demolator.

Mecanismul de percutie supradimensionat asigura o durabilitate extrema si excelente performante in spargerea betonului. Aceasta caracteristica face ca ciocanul sa fie potrivit pentru lucrari de demolare profesionale sau pentru proiecte de constructii de mari dimensiuni.

Proiectarea ergonomica liniara asigura un confort ridicat in majoritatea aplicatiilor. Acest aspect este foarte important, avand in vedere ca utilizarea ciocanului demolator presupune o utilizare extinsa si continua.

Manerul lateral multi-pozitional poate fi localizat oriunde pe teava ciocanului, asigurand astfel confortul utilizatorului in orice aplicatie. Aceasta caracteristica permite ajustarea si pozitionarea manerului astfel incat sa se potriveasca perfect cu nevoile si preferintele operatorului, reducand astfel oboseala si stresul la utilizare. Categoria Ciocane Demolatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Picamere Ciocane Demolatoare:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor este echipat cu tehnologia Anti-Vibratii - AVT, care asigura reducerea vibratiilor si ofera un confort sporit utilizatorului. Aceasta este indispensabila in lucrul prelungit cu acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.