Aparat Spalat Presiune

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Aparat Spalat Presiune, un produs Dewalt. Aparatul de spalat cu presiune profesional este conceput pentru a oferi performante ridicate si rezistenta la utilizare intensiva. Pompa tripla cu pistoane ceramice asigura o presiune constanta de 150 bar, permitand curatarea eficienta a suprafetelor murdare.

Supapa de reglare din capul pompei permite ajustarea presiunii in functie de necesitati, iar capul de pompa din alama confera rezistenta in timp si reduce riscul de deteriorare. Manometrul integrat permite monitorizarea presiunii de lucru, asigurand o utilizare precisa.

Motorul aparatului este echipat cu protectie termica, ceea ce previne supraincalzirea si prelungeste durata de functionare a aparatului. Functia Self Priming permite pornirea rapida si fara efort, iar functia Total Stop System opreste automat pompa atunci cand pistolul este inchis, reducand astfel consumul de energie si prevenind supraincalzirea.

Setul de livrare include un furtun de inalta presiune intarit cu otel, cu o lungime de 10 m, pentru o flexibilitate sporita in utilizare. Pistolul de inalta presiune ofera o prindere confortabila si ergonomica, iar lancea cu duza rotativa reglabila permite ajustarea presiunii inalta sau joasa, in functie de suprafata de curatat.

Duza de spumare permite aplicarea uniforma a detergentilor, iar duza speciala pentru curatarea suprafetelor cu detergenti faciliteaza indepartarea eficienta a murdariei si a petelor rezistente.

Conectoarele rapide usureaza schimbarea rapida a accesoriilor, iar suportul pentru pistol si furtun faciliteaza depozitarea aparatului, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu. Rezervorul pentru detergent integrat permite dozarea precisa a detergentilor, pentru o curatare eficienta. Sistemul de oprire automata la supapa de reglare a presiunii sau la inchiderea pistolului contribuie la economisirea energiei si protejarea aparatului impotriva suprasolicitarii.

Aparatul de spalat cu presiune profesional este un echipament eficient si potrivit pentru uz industrial, dar si pentru utilizare in gospodarii, oferind o curatare de calitate pentru o gama variata de suprafete. Categoria Masini Spalat Presiune.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Spalat Presiune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Spalat Cu Presiune Accesorii:
Masina Spalat Presiune Incalzire
Masina Spalat Presiune Incalzire

Unul dintre punctele forte ale acestei masini este pistonul triaxial cu cap ceramic si sistemul de conectare a tijei. Acest lucru asigura o presiune constanta si rezistenta la uzura, fiind potrivit pentru.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.