Pat Sertar

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Patul fabricat din melaminat si brad si are cant. Patul saltea are un sertar generos care se poate monta in stanga sau in dreapta in functie configuratia dorita in camera. fundului din pal gros si rolelor care ruleaza direct pe podea, sertarul rezistent putand fi depozitate in interiorul acestuia obiecte grele. Tablia cap inclinata un confort sporit atunci cand se sta in pozitie citit sau privit la televizor. totale ale patului sunt, tabliei cap si lungime. Patul are picioruse din plastic rol impotriva zgarierii pardoselilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Paturi:
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului...
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este un dulap elegant si functional, perfect pentru a completa designul dormitorului dumneavoastra. Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul are un aspect impunator si robust, fiind confectionat dintr-un material de inalta calitate care imita pielea naturala. Aceasta alegere asigura durabilitatea si rezistenta in timp, in timp ce ofera..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Partea de jos a bibliotecii este dotata cu trei sertare incapatoare, oferind un spatiu generos pentru a depozita diverse obiecte. Aceste sertare sunt ideale pentru a pastra documente importante, haine..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corpul inferior este o piesa de mobilier care are doua sertare metalice pentru depozitarea greutatii. Aceste sertare sunt realizate din metal si au oprite pentru a preveni deschiderea lor accidentala...
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile totale ale patului sunt 144 cm latime, 70 cm inaltimea tabliei de la cap si 194 cm lungime. Suspendatul cu doua usi dispune de doua rafturi in spatele usilor si patru rafturi deschise, doua..
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memori este special conceputa pentru a oferi un suport ergonomic si un confort exceptional. Materialul memory foam, calitatea superioara a stofei si detaliile de design fac din aceasta saltea..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.