Masuta Cafea Ovala

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Masute Cafea. Pentru preturi avantajoase vezi Masute Cafea Ieftine.

Masuta cafea ovala blat din infoliat marginea blatului frezata un aspect elegant, picioare din melaminat taiate pe curb, polita din intermediara poate fi folosita ca spatiu pozitare, picioruse din plastic la baza masutei rol impotriva zgarierii pardoselilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Masute Cafea:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele are un design elegant si sofisticat, perfect potrivit pentru un birou de nivel managerial cu cerinte ridicate. Se remarca prin calitatea materialelor utilizate si atentia la detalii...
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Fetele sertarelor sunt fabricate din MDF, un material de inalta calitate si o grosime generoasa de 18 mm, care confera comodei un aspect luxos si solid. Aceste fete sunt frezate, adaugand un detaliu elegant..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Stofa saltelei este de tip Visco, fiind dublu jarse din poliester. Partea cu memory foam este capitonata cu vata sintetica de 400 g/m2 pentru a oferi extra confort. Pe cealalta parte, stofa este jackard..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.