Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masute Cafea Ieftine

71 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.
Masuta Cafea - 11685

Masuta Cafea. Finisajul cromat ajuta aceasta masuta ultra-moderna sa se integreze in cele mai multe decoruri de actualitate cu usurinta.
Masuta Cafea - 11519

Masuta Cafea. Structura metalica sustine blatul din sticla securizata ce masoara o grosime de 10 mm, iar baza deserveste un loc perfect pentru carti, reviste, etc, fiind din acelasi material.
Set Masute Nuc Effect Alb - 11347

Set Masute Nuc Effect Alb. Dimensiunile afisate sunt ale meselor stivuite..
Masuta Cafea Exterior Alb - 11249

Masuta Cafea Exterior Alb. Greutate suportata 80 kg..
Masuta Cafea - 11237

Masuta Cafea. Suprafata de sticla groasa rezista deteriorarii si este usor de intretinut.
Masuta - 11213

Masuta. Greutate suportata 15 kg..
Masuta - 10903

Masuta. .
Masuta Cafea - 10733

Masuta Cafea. Este o piesa de mobilier ideala pentru livingul dumneavoastra, avand o inaltime de 45 cm de la sol pana la blat.
Masuta Cafea - 10734

Masuta Cafea. Ademenitoare si impunatoare, masuta cafea buc 04 adauga o nota de moderism locuintei dumneavoastra prin finisajul mat ce se imbina minunat cu majoritatea interioarelor contemporane.
Masuta - 10558

Masuta. Greutate suportata 10 kg..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina