Masuta Cafea Ovala

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Masute Cafea. Pentru preturi avantajoase vezi Masute Cafea Ieftine.

Masuta cafea ovala blat din infoliat marginea blatului frezata un aspect elegant, picioare din melaminat taiate pe curb, polita din intermediara poate fi folosita ca spatiu pozitare, picioruse din plastic la baza masutei rol impotriva zgarierii pardoselilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Masute Cafea:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si au un aspect frumos, datorita frezarii atent realizate. Ornamentele de pe dulap, fabricate din MDF alb, cu o grosime de 25 mm, completeaza..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Structura scaunului este formata din mai multe elemente esentiale. Mecanismul oscilant permite flexibilitatea si libertatea miscarii, asigurand o pozitie ergonomica in timpul lucrului. Cilindrul pneumatic..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Dimensiunile comodei cu 4 sertare sunt foarte generoase: lungimea de 900 mm, inaltimea de 880 mm si adancimea de 580 mm. Aceste dimensiuni iti ofera spatiu destul pentru a stoca haine, obiecte personale..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Aspectul deosebit si rezistenta sporita a bibliotecii dulap din PAL melaminat, cu vara de haine, spatii de depozitare cu polite si sertare incapatoare o fac o solutie ideala pentru organizarea si pastrarea..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Aceasta bucatarie din PAL negru este o optiune excelenta pentru cei care cauta un design modern, rezistenta si functionalitate. Grosimea corpurilor, usilor si blatului asigura o durabilitate de lunga durata,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corpul inferior este o piesa de mobilier care are doua sertare metalice pentru depozitarea greutatii. Aceste sertare sunt realizate din metal si au oprite pentru a preveni deschiderea lor accidentala...
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.