Dulap Dormitor Sertare Televizor

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Dulapul dormitor alb cu 7 usi si 8 sertare este parte componenta a unui ansamblu care include, de asemenea, un spatiu special destinat televizorului. Ansamblul este alcatuit din 2 dulapuri cu cate 2 usi, o comoda cu 8 sertare si un dulap suspendat cu 3 usi.

Dulapul dormitor are dimensiunile totale de 3180 mm lungime, 2160 mm inaltime si 590 mm adancime. Este realizat intr-o finisaj alb, care confera eleganta si luminozitate spatiului.

Cu cele 7 usi, dulapul ofera un spatiu generos de depozitare. Fiecare usa este prevazuta cu manere cromate, care adauga un accent estetic elegant. Usile pot fi deschise in totalitate, oferind acces facil la continutul dulapului.

In partea de jos a dulapului se afla cele 8 sertare, fiecare prevazuta cu glisiere pentru deschidere si inchidere usoara. Aceste sertare ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi lenjeria de pat sau obiectele de imbracaminte mai putin utilizate.

Partea ansamblului dedicata televizorului este alcatuita din 2 dulapuri cu cate 2 usi, comoda cu 8 sertare si un dulap suspendat cu 3 usi. Aceasta configuratie permite integrarea armonioasa a televizorului in dormitor, asigurand o experienta de vizionare confortabila si un aspect estetic placut.

Dimensiunile spatiului dedicat televizorului sunt de 1350 mm latime si 780 mm inaltime. Televizorul poate fi plasat in centrul acestui spatiu, cu suficient loc pentru dispozitive suplimentare, cum ar fi decodorul sau boxele.

Cu ansamblul sau spatios si designul sau alb elegant, dulapul dormitor cu 7 usi si 8 sertare, cu spatiu pentru televizor, se dovedeste a fi o solutie practica si estetica pentru organizarea dormitorului. Ele sunt perfecte pentru depozitarea si afisarea obiectelor personale, in timp ce integreaza cu succes televizorul in designul general al dormitorului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Dulapuri:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul cu o singura usa este o combinatie perfecta de practica si stil, fiind ideal pentru orice incapere sau dormitor. Cu finisaje de calitate si atentie la detalii, acest dulap va aduce o nota de eleganta..
Dulap Living
Dulap Living

La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Inclinatia scaunului poate fi ajustata conform preferintelor utilizatorului datorita mecanismului Anyfix. Acest mecanism permite blocarea scaunului in orice pozitie dorita, pentru a oferi confort optim pe durata utilizarii...
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Bucataria din PAL negru are un design modern si elegant. Corpurile, fabricate din PAL melaminat wenge, au o grosime de 16 mm, ceea ce le asigura o stabilitate si rezistenta sporita. Usile, fabricate tot..
Camera Tineret
Camera Tineret

Tablia de la capul patului poate fi montata fie in partea stanga, fie in partea dreapta, in functie de configurarea dorita a camerei. Tablia de la perete este plasata la acelasi nivel cu cea de la cap,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memorie, 800x1900 mm, este o saltea ergonomica, conceputa pentru a oferi o calitate superioara. Materialul din care este fabricata, memory foam, este un material visco-elastic din poliuretan cu..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului...
Birou Sertare
Birou Sertare

Sertarele biroului au glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si usoara. Fundurile sertarelor sunt realizate din PAL melaminat cu o grosime de 16 mm, ceea ce le confera o rezistenta..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.