Corp Inferior Negru

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Corpuri Inferioare. Pentru preturi avantajoase vezi Corpuri Inferioare Ieftine.

Corp inferior usa si negru. Wenge lucios. melaminat, manere aluminiu, balamale metal, picioare reglabile plastic inox.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Corpuri Inferioare:
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Corp Inferior Drept Sertare Metalice
Corp Inferior Drept Sertare Metalice

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, un material rezistent la uzura si zgarieturi, care confera un aspect estetic placut si este usor de curatat. Manerele sertarelor sunt metalice si au insertii..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Manerele dulapului sunt din metal antichizat, avand o finisare de calitate superioara. Acestea contribuie in mod evident la aspectul deosebit al dulapului, oferindu-i un aer sofisticat si elegant...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Structura scaunului este formata din mai multe elemente esentiale. Mecanismul oscilant permite flexibilitatea si libertatea miscarii, asigurand o pozitie ergonomica in timpul lucrului. Cilindrul pneumatic..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Aceasta bucatarie din PAL negru este o optiune excelenta pentru cei care cauta un design modern, rezistenta si functionalitate. Grosimea corpurilor, usilor si blatului asigura o durabilitate de lunga durata,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Pentru a proteja salteaua si a-i oferi un aspect estetic, aceasta este acoperita cu un strat de material T.N.T de 13 g/m2. In plus, salteaua este prevazuta cu o banda spaceair de jur imprejur care ofera..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.