Comoda

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Comode. Pentru preturi avantajoase vezi Comode Ieftine.

Comoda sertare. Satin. Carcasa si sertare din pal melaminat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Comode:
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Picioarele comodei sunt clasice si confectionate din lemn, oferind un suport solid si stabil. Acestea sunt vopsite intr-o nuanta potrivita pentru designul Sonoma, aducand o nota de cald si naturalete in incapere...
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Lungimea dulapului este de 900 mm, fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele, lungimea totala ajunge la 930 mm. Inaltimea dulapului este de 2160 mm, oferind destul spatiu pentru depozitare verticala...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba este un obiect practic si versatil, care imbina functionalitatea cu estetica. Aceasta se potriveste perfect intr-un living mic sau intr-o camera de oaspeti, aducand un element..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Aceasta bucatarie din PAL negru este o optiune excelenta pentru cei care cauta un design modern, rezistenta si functionalitate. Grosimea corpurilor, usilor si blatului asigura o durabilitate de lunga durata,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile totale ale patului sunt 144 cm latime, 70 cm inaltimea tabliei de la cap si 194 cm lungime. Suspendatul cu doua usi dispune de doua rafturi in spatele usilor si patru rafturi deschise, doua..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua este prevazuta cu Fragrance Active, ceea ce inseamna ca mirosul stofei este persistent pentru o perioada de maxim 6 luni. Aceasta caracteristica asigura un mediu placut si proaspat pentru somn...
Birou Sertare
Birou Sertare

Usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si sunt frezate pentru a adauga un aspect elegant biroului. Acestea se deschid si se inchid usor, contribuind la functionalitatea..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.