Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Comode Ieftine - Spectral - Oyo - Dmodul

501 produse gasite. Spectral - Oyo - Dmodul - Woodman - Selectie sortata dupa pret crescator.

Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie
Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie, cratite, tigai, foarfece, macete. Unelte si scule pentru agricultura si constructii. Cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcatoare; Echipamente electrice. Mobilier din lemn si material plastic pentru gradini, terase etc; articole de uz casnic fabricate din lemn.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Comoda Tv Prun - 20434

690 x 804 x 450 mm Prun. Comoda TV prun, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si capac Comoda Tv Prun.
Comoda Tv Sonoma - 20435

690 x 804 x 450 mm Sonoma. Comoda TV sonoma, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si Comoda Tv Sonoma.
Comoda Tv Wenge - 20436

690 x 804 x 450 mm Wenge. Comoda TV wenge, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si capac Comoda Tv Wenge.
Comoda Soft Sonoma - 20225

Comoda cu 2 usi Soft fabricata din PAL melaminat sonoma cu grosimea de 16 mm, 2 spatii de depozitare in spatele usilor Comoda Soft Sonoma.
Comoda Cosuri Gri Alb Manon - 20203

Comoda 2 cosuri gri/alb GL MANON 2 este proiectat cu un cadru de culoare alba pe doua randuri. In spatiile cadrului Comoda Cosuri Gri Alb Manon.
Comoda Verona - 19830

Comoda Verona cu 2 usi. 744 x 868 x 386 mm Wenge cu fildes. Carcasa si usi din pal melaminat. Schita de montaj nu Comoda Verona.
Comoda Ds Stejar Sonoma Teyo - 19544

Comoda 1D1S stejar sonoma GL TEYO mplasat in partea dreapta superioara. Sertarul este montat pe sine iar la partea Comoda Ds Stejar Sonoma Teyo.
Comoda Office Birou Sertare - 19386

Cabinet cu 3 sertare cu incuietoare cu cheita, incuietoarea are 2 chei si inchide toate usile simultan, 3 spatii Comoda Office Birou Sertare.
Comoda Office Birou Usi - 19327

Cabinet cu 2 usi cu incuietoare cu cheita, incuietoarea are 2 chei si inchide ambele usi simultan, 2 spatii de depozitare, Comoda Office Birou Usi.
Comoda Doua Usi Alba Nena - 19314

Comoda cu doua usi alba GL NENA TYP 1 este realizata cu rafturi inchise cu doua usi. Comoda este realizata pentru Comoda Doua Usi Alba Nena.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina