Birou Sertare

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Biroul cu 2 usi si 2 sertare este atat de spatios, incat ofera suficient spatiu de depozitare pentru dosare, documente si alte obiecte esentiale pentru birou. Carcasa biroului este realizata dintr-un material rezistent, PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm, care confera biroului o structura solida si durabila.

Usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si sunt frezate pentru a adauga un aspect elegant biroului. Acestea se deschid si se inchid usor, contribuind la functionalitatea biroului. Blatul biroului, realizat din MDF alb cu grosimea de 25 mm, nu numai ca adauga la aspectul elegant al acestuia, dar este si suficient de rezistent pentru a sustine obiecte grele.

Picioarele biroului sunt clasice, fabricate din lemn si vopsite intr-o culoare potrivita. Acestea nu numai ca sustin biroul, dar contribuie si la aspectul deosebit al acestuia. Manerele metalice antichizate adauga un aer sofisticat biroului si faciliteaza deschiderea usilor si sertarelor.

Sertarele biroului au glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si usoara. Fundurile sertarelor sunt realizate din PAL melaminat cu o grosime de 16 mm, ceea ce le confera o rezistenta sporita pentru a face fata utilizarii zilnice.

Biroul cu 2 usi si 2 sertare are o lungime de 1500 mm, inaltimea de 795 mm si adancimea de 650 mm, asigurand suficient spatiu pentru a lucra confortabil. Aceste dimensiuni generoase permit amplasarea biroului in diferite spatii de birou, oferind totodata suficienta suprafata pentru a lucra eficient. Prin urmare, acest birou este o alegere excelenta pentru orice birou sau zona de lucru.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Picioarele comodei sunt clasice si confectionate din lemn, oferind un suport solid si stabil. Acestea sunt vopsite intr-o nuanta potrivita pentru designul Sonoma, aducand o nota de cald si naturalete in incapere...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Spatiile de depozitare cu polite sunt perfecte pentru a organiza si aranja cartile, caietele sau alte obiecte mici. Politelor pot fi ajustate in functie de necesitatile utilizatorului, permitand un aranjament..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Camera Tineret
Camera Tineret

Patul este amplasat la perete si este proiectat pentru o saltea de 140*190 cm. Acesta dispune de un sertar generos, cu un fund din pal gros de 16 mm si role care ruleaza direct pe podea, asigurand o rezistenta..
Dulap Living
Dulap Living

La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua este prevazuta cu Fragrance Active, ceea ce inseamna ca mirosul stofei este persistent pentru o perioada de maxim 6 luni. Aceasta caracteristica asigura un mediu placut si proaspat pentru somn...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.