Plus
Aplicatie android Romania
Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage  Descarcati  Aplicatia android Mobila  pentru telefoane mobile
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Birouri Ieftine - Spectral - Wohnling - Signal

182 produse gasite. Spectral - Wohnling - Signal - Casa Dolce - Selectie sortata dupa pret crescator.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Birou Nero Sonoma - 17682

Birou pentru Laptop sonoma, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea Birou Nero Sonoma.
Birou Nero Wenge - 17683

Birou pentru Laptop wenge, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea Birou Nero Wenge.
Birou Nero Prun - 17684

Birou pentru Laptop prun, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea Birou Nero Prun.
Birou Nero Alb - 17685

Birou pentru Laptop alb, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea Birou Nero Alb.
Birou Mario - 16925

Birou Mario 1000x500. 1000 x 740 x 500 mm Wenge. Carcasa pal melaminat. Schita de montaj nu se afla in interiorul Birou Mario.
Birou Office Sonoma - 16771

Birou Office Sonoma cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul este Birou Office Sonoma.
Birou Office Wenge Ladin - 16772

Birou Office wenge brad cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul Birou Office Wenge Ladin.
Birou Office Alb - 16773

Birou Office alb cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul este Birou Office Alb.
Birou Raft Perete Laptop - 16664

Biroul se poate plia si se incadreaza in raftul de perete.Latime raft de perete: 19.6 cm.Greutate maxima suportata: 6 kg. Birou Raft Perete Laptop.
Birou Olimp - 16347

Biroul PL Olimp este o solutie practic atat pentru biroul de acasa, cat si pentru zona office. Structura metalica Birou Olimp.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina