Cuier Perete Stejar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Cuier Perete Stejar. Categoria Cuiere. Pentru preturi avantajoase vezi Cuiere Ieftine.

Cuier perete, stejar remo, ore din pal melaminat in culoarea stejarului remo, prezentand in partea sus sipca decorativa, suport asezarea accesoriilor vestimentare. Cuierul prezinta alegere cei care vor sau isi ordoneze hainele pe perete care in acelasi timp doresc sau isi amenajeze modern holul. elegant, in model clasic, mere la moda, se aseaza pe perete si are de. Cuierul util in acelasi timp si ajuta sau il potrivim celelalte mobilier din jur. ocupa mult spatiu pe perete, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor, conform nevoilor fiecaruia, fiind alegere inspirata hol, birou, hotel sau alte camere din casa. pe care veti aprecia cuier perete fabricat din pal melaminat in nuanta stejarului creat din rezistent si aspect clasic, mere la moda alegere inspirata asezarea in mod ordonat hainelor si accesoriilor vestimentare ideal se asorta celelalte mobilier din jur in partea sus are un suport asezarea palariilor sau sepcilor usor asamblat cuier, cuier.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Cuiere:
Cuier Wenge Fildes
Cuier Wenge Fildes

Manerele usilor sunt confectionate dintr-un profil de aluminiu, care adauga o nota moderna si eleganta cuierului. Aceste manere sunt rezistente si usor de manevrat, facilitand deschiderea si inchiderea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Setul de saltea vine cu o husa hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este special conceputa pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Aceasta husa este realizata din materiale de calitate superioara,.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Un alt avantaj al saltelei este faptul ca vine impreuna cu 2 perne de microfibra de dimensiunea 50x70 cm. Aceste perne sunt concepute pentru a oferi un suport adecvat pentru gat si cap, asigurand astfel.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul de saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota vara din microfibra 180x200, este o alegere excelenta pentru un somn confortabil si odihnitor. Salteaua are dimensiunile potrivite de 140x200 cm.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.