Biblioraft Birou

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Biblioraft Birou. Categoria Etajere Birou. Pentru preturi avantajoase vezi Etajere Birou Ieftine.

Biblioraft birou johan patru polite melaminat este piesa care consturita in stil minimalist diferite materiale cea mai inalta caliltate,dar impresioneaza si datorita culorii sale stejar. Biblioraft birou johan are urmatoarele stejar.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Etajere Birou:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Dimensiunile bazei sunt optimizate pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu de baie de dimensiuni standard. Inaltimea bazei este de aproximativ 60 cm, asigurand o pozitie confortabila a lavoarului. Baza.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa se afla amplasata intr-o incapere bine luminata, cu ferestre mari in spate. Lumina naturala se strecoara prin geamuri, oferind o atmosfera placuta si luminata. Pe pereti se regasesc tablouri elegante.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Este important de mentionat ca masa este fabricata cu atentie la detalii si este rezistenta la uzura, fiind o investitie pe termen lung in orice locuinta sau spatiu comercial. Este ideala pentru a crea.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua vine si cu un sistem avansat de racire, care regleaza temperatura si permite o circulatie eficienta a aerului in timpul somnului. Aceasta reduce disconfortul si transpiratia excesiva, pastrandu-te.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.