Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul masa toaleta cosmetica machiaj, cu dimensiuni de 80 cm, este conceput pentru a oferi un spatiu dedicat pentru machiaj si ingrijirea personala. Setul este disponibil intr-o culoare alba, care adauga un aspect luminos si elegant oricarei incaperi.

Partea centrala a setului este masuta vanity, care are o latime de 80 cm. Aceasta este realizata dintr-un material durabil si rezistent, care asigura stabilitatea setului. Masuta este prevazuta cu sertare, pentru a putea depozita produsele de machiaj si alte accesorii necesare in timpul rutinei zilnice de ingrijire. Sertarele sunt amplasate in partea de jos a mesei, oferind un spatiu generos pentru a pastra toate produsele organizate si la indemana.

In plus, setul masa toaleta cosmetica machiaj include si un scaun tapitat, care completeaza aspectul elegant al setului. Scaunul este confortabil, permitand utilizatorului sa se aseze comod in timpul procesului de machiaj sau ingrijire personala. Materialul tapitat al scaunului este rezistent, asigurand o durabilitate sporita si usor de curatat.

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate, oferind totusi tot ceea ce este necesar pentru o rutina de machiaj eficienta si organizata.

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze propria zona de frumusete acasa.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Pe partea de sus a mesei se afla o oglinda magnifica, cu cadre elegante si detaliile finisate cu atentie. Oglinda este rotativa, astfel incat sa poata fi ajustata in functie de unghiul dorit si are o marime..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Masa pentru toaleta este piesa principala a setului si are o lungime de 120 cm. Este fabricata din lemn de calitate superioara si ofera o robustete si durabilitate de lunga durata. Masa dispune de o suprafata..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

Scaunul este confortabil si usor de utilizat. Are un cadru solid si este tapitat cu un material moale si rezistent de culoare alba, care se potriveste cu intregul set. Este dotat cu un spatar ergonomic,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

Masa este realizata in totalitate din lemn alb, usor de intretinut si de curatat. Are o forma dreptunghiulara si o lungime de 80 cm. Blatul mesei este neted si are margini finisate cu precizie pentru a..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe partea din spate a mesei se afla o oglinda ovala, perfect dimensionata pentru a oferi o imagine completa in timpul procesului de machiaj. Oglinda este reglabila si poate fi inclinata in functie de necesitatile..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

In primul rand, setul include o masuta tip makeup, care serveste ca suport pentru celelalte elemente ale setului. Aceasta este confectionata din lemn de culoare alba, avand o suprafata neteda si lucioasa...
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra

Setul include, de asemenea, 3 oglinzi. Oglinzile sunt dispuse astfel incat sa ofere o perspectiva cuprinzatoare asupra machiajului realizat, permitandu-ti sa verifici fiecare detaliu inainte de a iesi..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Pe fiecare parte a oglinzii principale veti gasi cate o oglinda intoarsa la un unghi pentru a va oferi o perspectiva de ansamblu a machiajului dvs. Oglinzile laterale sunt, de asemenea, utile pentru a..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este o masuta vanity cu o lungime de 90 cm si este echipata cu o oglinda. Este o piesa eleganta si functionala care este perfecta pentru a-ti crea propriul..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet

Masa are o finisare alba stralucitoare, care se potriveste perfect in orice decor. Este realizata dintr-un lemn durabil si rezistent, care asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung...
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Partile laterale ale oglinzii sunt dotate cu LED-uri, care ofera o iluminare puternica si uniforma in timp ce te machiezi sau te aranjezi. Aceste LED-uri pot avea diferite optiuni de luminozitate, astfel..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Pe langa aspectul sau atractiv, acest scaun tapitat aduce si un plus de confort. Dispune de o perna moale si pufoasa, care asigura o sedere comoda si relaxanta. Astfel, poti petrece timpul necesar pentru..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Partea exterioara a lazii cufar este acoperita cu un strat de vopsea argintie de inalta calitate, care ii confera un aspect stralucitor si rafinat. Aceasta nuanta argintie este usor de asortat cu orice..
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Cele 4 sertare ale mesei toalete sunt suficient de spatioase pentru a gazdui obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi bijuterii sau alte accesorii. Fiecare sertar are un mecanism de deschidere si inchidere..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Culoarea mesei poate fi alesa intre alb lucios sau maro, in functie de preferintele personale si de stilul camerei in care va fi amplasata. Albul lucios ofera un aspect modern si elegant, in timp ce maro-ul..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.