Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Taburet

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este extrem de elegant si functional, cu numeroase detalii si accesorii care il fac perfect pentru a va ajuta sa va pregatiti in fiecare zi.

Masa are o finisare alba stralucitoare, care se potriveste perfect in orice decor. Este realizata dintr-un lemn durabil si rezistent, care asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung.

Setul este dotat cu doua sertare mari si spatioase, care va ajuta sa va pastrati toate produsele de machiaj si cosmetice bine organizate si la indemana. Sertarele sunt usor de deschis si inchis, iar manerele metalice adauga un plus de stil si eleganta.

Oglinda rotunda plasata pe masa toaletei asigura un unghi optim pentru a va vedea in timp ce va machiati sau va aranjati coafura. Oglinda este incastrata intr-un cadru elegant, care completeaza aspectul general al setului de masa alba.

Setul include, de asemenea, un scaunel tapitat, extrem de confortabil si moale. Este prevazut cu un material textil care se potriveste perfect cu finisajul alb al setului de masa si ofera un plus de confort in timp ce va machiati.

Acest set masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj este un element esential pentru orice femeie care isi doreste sa se pregateasca in fiecare zi cu stil si eleganta. Cu doua sertare spatioase, oglinda rotunda si scaunel tapitat, acest set nu doar indeplineste nevoile functionale, ci adauga si un plus de rafinament in incaperea in care este plasat.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Masuta include si un scaun confortabil, cu un design ergonomic, acoperit cu un material textil moale si rezistent in acelasi timp. Scaunul are o inaltime potrivita pentru a fi utilizat in fata mesei si..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta cu masa de cosmetica-machiaj si consola are un design modern si estetic placut, completat de culori si finisaje elegante. Este potrivit pentru toate stilurile de decor si adauga..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

Comoda, de asemenea alba, este prevazuta cu un blat spatios, pe care iti poti aseza toate produsele cosmetice si de ingrijire necesare. Comoda are si sertare suficiente pentru a putea depozita ordonat..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

Masa este realizata in totalitate din lemn alb, usor de intretinut si de curatat. Are o forma dreptunghiulara si o lungime de 80 cm. Blatul mesei este neted si are margini finisate cu precizie pentru a..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Partea superioara a mesei este prevazuta cu un blat spatios, pe care se pot aseza toate produsele cosmetice necesare machiajului. De asemenea, masuta este echipata cu un sertar incapator, ideal pentru..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Partea centrala a setului este masuta vanity, care are o latime de 80 cm. Aceasta este realizata dintr-un material durabil si rezistent, care asigura stabilitatea setului. Masuta este prevazuta cu sertare,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Dulapiorul face parte si el din set si serveste ca depozitare pentru diverse produse si accesoriile de machiaj. Acesta este pozitionat sub masuta si are dimensiuni generoase, disponibil cu usi sau sertare..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Neagra

Toate elementele din setul de masa toaleta cosmetica sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care nu numai ca confera un aspect luxos, ci asigura si durabilitate pe termen lung. Cu acest set,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Acest set de masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu culoare alba adauga un nivel de eleganta si stil in incapere, permitandu-va sa va bucurati de momentele de infrumusetare intr-un spatiu organizat si..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

De asemenea, setul de masa toaleta cosmetica include si spatii de depozitare pentru a-ti organiza produsele intr-un mod eficient. Poti gasi sertare laterale, in care sa poti depozita bijuterii, cosmetice..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Toate cele trei parti ale oglinzii pot fi ajustate cu usurinta in diferite unghiuri pentru a te ajuta sa gasesti unghiul perfect pentru a te vedea in intregime si a te pregati in cel mai bun mod posibil...
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este prevazuta cu manere elegante si detalii decorative subtile, care completeaza perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste manere faciliteaza gestionarea si manevrarea usoara a lazii cufar...
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Biroul este realizat dintr-o lemn masiv de inalta calitate, cu finisaj mat si neted. Suprafata alba confera un aspect elegant si curat, aducand o nota moderna in orice incapere. De asemenea, aceasta este..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Dulapul din lemn, ideal pentru living, baie sau dining, este realizat cu mare atentie la detalii si se distinge prin calitate si design. Este fabricat din lemn masiv de inalta calitate si are o finisare..
Birou Masuta Consola Machiaj
Birou Masuta Consola Machiaj

Aceasta masa de birou este o optiune excelenta pentru a crea un mediu de lucru sau de machiaj eficient si organizat. Aceasta masa este prevazuta cu un blat spatios, care ofera suficient spatiu pentru a..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.