Scaun Tapitat Imitatie Piele

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Bej disponibil si in alte culori la cerere. Otel cromat, imitatie piele totale scaun. spatar suportata model disponibil si in alte culori pot fi vazute in poza principala.

Categoria Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Scaune:
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Partea superioara a scaunului este acoperita cu un material textil moale si placut la atingere. Aceasta tapiterie este disponibila in diverse culori incantatoare, precum rosu aprins, verde vibrant, albastru..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Indiferent daca este utilizat pentru machiaj zilnic sau pentru pregatirea pentru evenimente speciale, acest set masa toaleta cosmetica machiaj este o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi creeze..
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Oglinda tripla este una dintre principalele atractii ale setului. Aceasta este dispusa in partea centrala a mesei si poate fi ajustata in functie de necesitatile utilizatorului. Oglinda tripla ofera un..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Masa de birou dispune, de asemenea, de spatii de depozitare generoase, gandite pentru a putea organiza si a avea la indemana toate documentele si materialele necesare. Aceste spatii pot fi prelungite de-a..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul este insotit de o oglinda mare, fixata pe partea de sus a mesei. Oglinda are un cadru elegant si ofera o reflexie clara si fara distorsiuni. Aceasta poate fi reglata in unghiul dorit pentru a-ti..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Oglinda atasata de toaleta este incastrata in rama fixa, confectionata din acelasi lemn alb ca si restul setului de masa. Oglinda are o inclinare reglabila, astfel incat sa poti alege un unghi potrivit..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.