Rafturi Sertar Cosuri

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Cadru lemn si cosuri rachita, este si bumbac rafturi sertar incar care rachita incar care maxima suportata.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este o piesa de mobilier superioara, care nu numai ca ofera un spatiu practic de depozitare, dar aduce si o nota de eleganta si rafinament in dormitorul oricarei persoane...
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Aceasta masuta de cafea este perfecta pentru a completa aspectul camerelor de zi. Este o masa living joasa, cu un design elegant, alcatuita din lemn si vopsita in alb, pentru o nota de prospetime in orice incapere...
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

In ceea ce priveste dimensiunile, rama cadru semineu alba decorata poate varia in inaltime, latime si adancime, in functie de preferintele si nevoile fiecarui utilizator. Aceste dimensiuni trebuie sa fie..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Toate cele trei parti ale oglinzii pot fi ajustate cu usurinta in diferite unghiuri pentru a te ajuta sa gasesti unghiul perfect pentru a te vedea in intregime si a te pregati in cel mai bun mod posibil...
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este un element de mobilier versatil si practic, care iti permite sa te machiezi si sa te pregatesti in stil in fiecare zi. Cu un aspect elegant si un..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Setul de masa pentru toaleta cosmetica de machiaj adauga un stil elegant, rafinat si luminos in incaperea in care este amplasat. Este solutia perfecta pentru fiecare femeie care isi doreste un colt personal..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Pe partea din spate a mesei se afla o oglinda ovala, perfect dimensionata pentru a oferi o imagine completa in timpul procesului de machiaj. Oglinda este reglabila si poate fi inclinata in functie de necesitatile..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Partea centrala a setului este masuta vanity, care are o latime de 80 cm. Aceasta este realizata dintr-un material durabil si rezistent, care asigura stabilitatea setului. Masuta este prevazuta cu sertare,..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.