Masuta Pliabila Servit

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn si masuta.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza..
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Un alt aspect linistitor al acestei mese de cafea este faptul ca fiecare colt al mesei este rotunjit, reducand riscul de accidentare si incrementand aspectul placut al intregului design. Astfel, nicio..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

In ceea ce priveste dimensiunile, rama cadru semineu alba decorata poate varia in inaltime, latime si adancime, in functie de preferintele si nevoile fiecarui utilizator. Aceste dimensiuni trebuie sa fie..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta..
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este prevazuta cu manere elegante si detalii decorative subtile, care completeaza perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste manere faciliteaza gestionarea si manevrarea usoara a lazii cufar...
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Masa toaleta cosmetica machiaj de tip vanity birou este intr-o nuanta de culoare alba si dispune de 4 sertare. Aceasta are dimensiuni generoase care ii ofera un aspect impunator si o functionalitate excelenta...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate,..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru
Toaleta Consola Machiaj Masuta Negru

Masa toaleta este o piesa de mobilier eleganta si practica, perfecta pentru a fi amplasata in holul casei. Este realizata din lemn si MDF de inalta calitate, astfel incat sa fie rezistenta si durabila..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este prevazut cu picioare solide si antiderapante, care asigura stabilitatea si siguranta in utilizare. Astfel, poti fi complet linistit ca vei avea parte de o..
Birou Reversibil
Birou Reversibil

Dimensiunea mesei de 138 cm este suficienta pentru a permite desfasurarea eficienta a activitatilor zilnice de lucru sau de studiu. Astfel, poti aseza pe aceasta un monitor, o tastatura, un mouse, o imprimanta..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup Scaun Taburet

Toaleta cosmetica este realizata din lemn alb de inalta calitate, cu o finisare neteda si lucioasa. Are dimensiuni compacte si un design elegant, intr-un stil modern si sofisticat...

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.