Masuta Pliabila Servit

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Lemn si masuta.

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Decoratiuni:
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Cu o atentie speciala la durabilitate, dulapul este rezistent la umiditate si deformari, fiind potrivit pentru utilizarea in baie. Suprafata sa crem ivory usor lucioasa este usor de curatat si de intretinut...
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este prevazuta cu manere elegante si detalii decorative subtile, care completeaza perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste manere faciliteaza gestionarea si manevrarea usoara a lazii cufar...
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Un alt aspect linistitor al acestei mese de cafea este faptul ca fiecare colt al mesei este rotunjit, reducand riscul de accidentare si incrementand aspectul placut al intregului design. Astfel, nicio..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda dispune de o suprafata extensibila, care se poate transforma in masa de calcat, oferind astfel o solutie inteligenta pentru spatii mici. Suprafata mesei este realizata din rachita, asigurand astfel..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Suprafata ramei poate fi neteda sau texturata, prezentand diferite detalii si ornamente, precum ochiuri delicate, sculpturi complexe sau motive florale. Aceste elemente decorative pot fi vizibile in partea..
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor
Oglinda Tripla Masuta Toaleta Leduri Dormitor

Aceasta oglinda tripla cu LED-uri pentru masuta de toaleta este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa se pregateasca si sa se aranjeze intr-un mod eficient si precis. Cu dimensiunile sale..
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Masuta este realizata din lemn calitate superioara, cu o finisare impecabila. Dimensiunile sale sunt potrivite pentru a fi amplasata intr-un colt special al camerei, destul de compacta pentru a nu ocupa..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Partea superioara a mesei este prevazuta cu un blat spatios, pe care se pot aseza toate produsele cosmetice necesare machiajului. De asemenea, masuta este echipata cu un sertar incapator, ideal pentru..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Cadrul scaunului este confectionat din lemn de calitate superioara, care ii confera o rezistenta si durabilitate deosebita. Astfel, poti fi sigur ca vei avea un scaun care sa te insoteasca de-a lungul timpului...
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Setul de masa pentru toaleta de 120 cm cu consola cosmetica, machiaj si consola cu sertare este un ansamblu elegant si functional, perfect pentru a crea un colt de frumusete si rafinament in camera ta...
Toaleta Machiaj Masuta Birou
Toaleta Machiaj Masuta Birou

Cele 4 sertare ale mesei toalete sunt suficient de spatioase pentru a gazdui obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi bijuterii sau alte accesorii. Fiecare sertar are un mecanism de deschidere si inchidere..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.