Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Bricolaj si Articole pentru Casa si Gradina

Dotari bucatarie si restaurant, scule electrice si de mana, unelte de gradinarit. Totul pentru casa si gradina ta. Casute de gradina pentru depozitarea ustensilelor de gradina, biciclete, scaune de gradina, si altele. Lazi si dulapuri pentru depozitare gradina, balcon, sau pe terasa. Organizare spatiu de depozitare. Mobilier Keter, de gradina, terasa, sau balcon, din material plastic rezistent, aspect natural, si usor de intretinut.

Unelte si scule de mana Dewalt, Stanley si Black Decker. surubelnite, seturi de chei, imbusuri, patente, clesti cu blocare, ciocane, topoare, cuttere, razuitori, dalti, foarfeci tabla, leviere, rindele. Scule electrice si motounelte Daewoo. Masini de gaurit si insurubat pentru lucrari de montaj in lemn, metal. Cu percutie, surubelnite cu acumulator, bormasini, cu carota diamantata, pneumatice.
Vara campionilor
Intra in competitie si alegeti produsele cu care sa sarbatoresti victoriile alaturi de echipa favorita! Driblinguri de neuitat! Pase care iti taie respiratia! Goluri antologice! Urmeaza o vara a campionilor! Fii alaturi de ei si sarbatoriti impreuna!
Mobilier Gradina
Mobilier Keter, de gradina, terasa, sau balcon, din material plastic rezistent, aspect natural, si usor de intretinut.
Lazi Depozitare
Lazi si dulapuri pentru depozitare gradina, balcon, sau pe terasa. Organizare spatiu de depozitare.
Casute Gradina
Casute de gradina pentru depozitarea ustensilelor de gradina, biciclete, scaune de gradina, si altele.


Unelte si scule de mana Dewalt, Stanley si Black Decker. surubelnite, seturi de chei, imbusuri, patente, clesti cu blocare, ciocane, topoare, cuttere, razuitori, dalti, foarfeci tabla, leviere, rindele.
Masini Gaurit
Masini de gaurit si insurubat pentru lucrari de montaj in lemn, metal. Cu percutie, surubelnite cu acumulator, bormasini, cu carota diamantata, pneumatice.
Mopuri Galeti Seturi Curatenie
Mopuri, galeti si seturi de curatenie. Pana la 12% reducere.
Scule si accesorii Black+Decker - pana la 81% reducere
Scule si accesorii Black+Decker - pana la 81% reducere

Aer conditionat admirabil
Aparate de aer conditionat rezidentiale (pentru locuinte), comerciale (pentru suprafete mai mari) si sisteme multisplit (mai multe unitati interioare, conectate la o singura unitate exterioara).

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de articole si scule profesionale, pentru casa si gradina ta.
Rogroover Aparat Portabil Role Executat Canale

Caracterisitici Dispozitiv Rogroover 6 Supertronic 3 SE aparat portabil cu role pentru executat canale de prindere la tevile imbinate cu coliere, antrenat de oricare model SUPERTRONIC Rogroover Aparat Portabil Role Executat Canale.

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Maner pentru operare usoara cu o singura mana Blocaj ax .

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Blocaj ax pentru schimbari rapide ale cutitului Reglarea .

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Blocaj ax pentru schimbari rapide ale cutitului Reglarea .

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Blocaj ax pentru schimbari rapide ale cutitului Reglarea .

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Blocaj ax pentru schimbari rapide ale cutitului Reglarea .
Trusa Industriala Osc

contine 158 scule in 10 module OSC. capacitate servanta 21 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 7 sertare culisante Trusa Industriala Osc.
Dispozitiv Canelare Rogroover Supertronic

Dispozitiv de canelare ROGROOVER 6 pentru Supertronic 2000 Cu role pentru tevi de pana la 6 150 mm pentru canelare rapida pe tevi din otel, standard si cu pereti subtiri Seturile de Dispozitiv Canelare Rogroover Supertronic.
Set Masa Gradina Terasa Aluminiu Lemn Vegas Capuccino

Culoare masa CapuccinonCuloare scaun Capuccino Bejn Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Elegant, Set Masa Gradina Terasa Aluminiu Lemn Vegas Capuccino.
Trusa Industriala Osc

Continut Modul OSC cu 17 chei combinate 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24 mm. Modul OSC cu 5 chei combinate 27; 28; 29; 30; 32 mm. Modul OSC cu 23 capete Trusa Industriala Osc.
Trusa Industriala Ab Osc

Continut Modul OSC cu 16 chei auto 5,5x7; 6x7; 8x9; 8x10; 10x11;10x12; 11x13; 12x13; 13x15;14x15; 16x17; 16x18; 17x19;20x22; 21x23; 24x26 mm. Modul OSC cu 5 chei auto 22x24; 24x27; Trusa Industriala Ab Osc.
Romax Eco Masina Presat Electrohidraulica

Caracteristici Rothenberger Romax AC ECO masina de pres at electrohidraulica, cu conectare 230 V, pentru presare fitingurilor pana la 110 mm cu 32 34 kN. Fara cap de presare Date tehnice Romax Eco Masina Presat Electrohidraulica.
Set Mobilier Gradina Terasa Assento Outdoor Antracit

Culoare cadru AntracitnCuloare perne Gri Galbenn Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Elegant, Set Mobilier Gradina Terasa Assento Outdoor Antracit.
Servanta Mobila Scule Liner

6 sertare culisante pe glisiere cu bile, 1 dulap echipat cu 2 polite reglabile pe inaltime. sarcina maxima 1000 kg in stare statica. sarcina maxima admisa pe sertar 30 kg. sertare cu Servanta Mobila Scule Liner.
Trusa Industriala Osc

contine 133 scule in 9 module OSC. capacitate servanta; 18 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 6 sertare culisante Trusa Industriala Osc.
Trusa Industriala Proliner Osc

trusa cu 167 de scule in 12 suporti OSC. COMPONENTA MODUL OSC CU 17 CHEI COMBINATE, STANDARD CHEI COMBINATE, STANDARD - 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24 Trusa Industriala Proliner Osc.
Set Masa Gradina Terasa Aluminiu Lemn Sydney Natural

Culoare masa Natural AntracitnCuloare scaun Antracitn Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Set Masa Gradina Terasa Aluminiu Lemn Sydney Natural.
Servanta Mobila Scule Ab Liner

Servanta cu sistem anti-basculant nu permite deschiderea mai multor sertare simultan, nu exista risc de rasturnare. 7 sertare 5 module cu scule / sertar. Sarcina maxima 850 kg static Servanta Mobila Scule Ab Liner.
Trusa Industriala Osc

contine 133 scule in 9 module OSC. capacitate servanta 21 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. blat din PVC cu locasuri Trusa Industriala Osc.
Trusa Industriala Tsg

contine 151 scule in 9 module PVC. capacitate servanta 21 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. blat din PVC cu locasuri Trusa Industriala Tsg.
Set Mobilier Gradina Terasa Truva Bleumarin Alb Fotolii

Culoare cadru AlbCuloare perne Bleumarinn Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Elegant, stilat, Set Mobilier Gradina Terasa Truva Bleumarin Alb Fotolii.
Aparat Lipit Tevi Roweld Rothemberger

AAparat pentru lipit tevi 63-125 ROWELD P125 Rothemberger cod 55546 Aparat pentru lipit tevi cu regulator electronic de temperatura Aparat pentru mufat Rothenberger ROWELD P125 63-125 Aparat Lipit Tevi Roweld Rothemberger.
Trusa Industriala Osc

contine 158 scule in 10 module OSC. capacitate servanta 18 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 6 sertare culisante Trusa Industriala Osc.
Trusa Industriala Tsg

contine 151 scule in 9 module PVC. capacitate servanta 18 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 6 sertare culisante Trusa Industriala Tsg.
Set Masa Metal Ivrea Round Alb Scaune Metal Faenza Alb

Istoria brandului incepe in 1946, fondat de Andrea Bizzotto, fiind printre primele companii italiene care creaza si raspandeste pasiunea pentru mobilierul de exterior. Selectia produselor Set Masa Metal Ivrea Round Alb Scaune Metal Faenza Alb.
Servanta Mobila Scule Ab Liner

Servanta cu sistem anti-basculant nu permite deschiderea mai multor sertare simultan, nu exista risc de rasturnare. Dimensiuni LxlxH 879x466x970 mm. 6 sertare 4 module cu scule / sertar. Servanta Mobila Scule Ab Liner.
Trusa Industriala Proliner Osc

trusa cu 132 de scule in 9 suporti OSC. COMPONENTA MODUL OSC CU 16 CHEI AUTO CHEI AUTO CROMATE - 5,5x7; 6x7; 8x9; 8x10; 10x11; 10x12; 11x13; 12x13; 13x15; 14x15; 16x17; 16x18; 17x19; Trusa Industriala Proliner Osc.
Scula Electrica Oscilatoare Multifunctionala Acumulator

Decupaje precise la trasaj, taieri cu intrare directa in material ghidate cu precizie in cazul suprafetelor sensibile si lucrarilor fara praf, efectuate chiar si deasupra capului pentru Scula Electrica Oscilatoare Multifunctionala Acumulator.
Masina Indepartat Mocheta Tpe Plus

Masina de indepartat mocheta Festool TPE-RS 100 Q-Plus Date tehnice Curse de lucru 12 000 min Cursa 5,00 mm Latime cutit 195,00 mm Turatia de mers in gol 6 000 min Putere consumata Masina Indepartat Mocheta Tpe Plus.
Servanta Mobila Scule Liner

Dimensiuni LxlxH 879x466x970 mm. 6 sertare 4 module cu scule / sertar. Sarcina maxima 850 kg static . Blat din INOX incadrat in plastic ultra-rezistent. Maner bimaterial cu 2 locase Servanta Mobila Scule Liner.
Dulap Mobil Sertare Echipat Scule

DULAP MOBIL CU 7 SERTARE ECHIPAT CU 211 SCULE PROLINE Parte superioara cauciucata Inchidere centralizata Roti cu frane Sertare cu sistem de culisare pe rulmenti Pereti dubli perforati Dulap Mobil Sertare Echipat Scule.
Dsc Agc Fh Ebi Plus

Pentru taieri exacte, fara praf. Pentru un mediu de lucru sanatos, aparatoarea de aspirare transporta peste 95% din praf direct la aspiratorul mobil ideal pentru debitarea cu producere Dsc Agc Fh Ebi Plus.
Rotherm Aparat Lipire Moale

Caracteristici Rothenberger Rotherm 2000 aparat lipire moale pana la 54 mm, lipire prin rezistenşa electrica fara flacara deschisa, putere mare de incalzire, 2000 W cablu de lungime Rotherm Aparat Lipire Moale.
Trusa Industriala Osc

contine 117 scule in 6 module OSC. capacitate servanta 21 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 7 sertare culisante Trusa Industriala Osc.
Pistol Pneumatic Batut Cuie Magazie Pal

Pistol pneumatic de batut cuie cu magazie Pal90 Senco Vibratie mana / brat 3.75 m / s2 Capacitate magazie 150-300 buc. Presiune maxima 8.3 bar Greutate 3.5 Kg Consum de aer 193 l/m Pistol Pneumatic Batut Cuie Magazie Pal.
Trusa Industriala Osc

contine 117 scule in 6 module OSC. capacitatea servantei; 18 module, sarcina maxima admisa pe sertar 25 kg. structura din tabla de 6 mm vopsita in camp electrostatic. 6 sertare culisante Trusa Industriala Osc.
Afsc Ion Set Instalatii Incalzire Sanitare

Fein AFSC18, Li-Ion, 3Ah - Set instalatii de incalzire/sanitare Cel mai performant sistem pentru amenajari si renovari, echipat cu o gama de accesorii speciale pentru cele mai importante Afsc Ion Set Instalatii Incalzire Sanitare.
Supercut Fsc Set Reconditionarea Rosturilor

Cel mai performant sistem pentru lucrari de amenajare si renovare, echipat cu o gama de accesorii speciale pentru reconditionarea rosturilor. Calitate si stabilitate superioare datorita Supercut Fsc Set Reconditionarea Rosturilor.
Set Mobilier Gradina Terasa Daphne Gri Deschis Antracit

Culoare cadru AntracitnCuloare perne Gri Deschisn Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Elegant, Set Mobilier Gradina Terasa Daphne Gri Deschis Antracit.
Dulap Mobil Sertare Echipat Scule

DULAP MOBIL CU 6 SERTARE ECHIPAT CU 193 SCULE PROLINE Inchidere centralizata Roti cu frane Sertare cu sistem de culisare pe rulmenti Roti cu rulmenti Capacitate incarcare pentru dulapul Dulap Mobil Sertare Echipat Scule.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Izvorul din santul Komlos - Baile Tusnad- Locuri necunoscute

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.