Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Colectii covoare pufoase, moderne, shaggy, persane. Pentru living, dormitor, copii, bucatarie, baie.
Covoare turcesti

Gasesti aici o gama variata de covoare pentru casa ta.
Covor Fatima Beige

Inspirata din designul Persian, accente tribale, motive geometrice sau influente florale, aceasta colectie este gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Covor Fatima Beige.
Covor Lana Cirrus Negru

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Lana Cirrus Negru.
Covor Lana Helike Beige

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Lana Helike Beige.
Covor Lana Milika Bej

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Lana Milika Bej.
Covor Lana Wido Bleu

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Lana Wido Bleu.
Covor Sahara Cd

Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila. Covor Sahara Cd.
Covor Serca Beige

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutre ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Serca Beige.
Covor Dorri Alabaster

Caracterul acesteia este conturat de la stilul loft-industrial pana la note clasice. Covor Dorri Alabaster.
Covor Ladan Anthracite

Caracterul acesteia este conturat de la stilul loft-industrial pana la note clasice. Covor Ladan Anthracite.
Covor Zagros Anthracite

Caracterul acesteia este conturat de la stilul loft-industrial pana la note clasice. Covor Zagros Anthracite.
Covor Tivoli Tiv E Blue

Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila. Covor Tivoli Tiv E Blue.
Covor Tivoli Tiv Yellow

Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila. Covor Tivoli Tiv Yellow.
Covor Pp Catio Gri Deschis

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Pp Catio Gri Deschis.
Covor Hetman Olive

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Zeelanda, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Hetman Olive.
Covor Hetman Ruby

Covoarele din aceasta colectie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Zeelanda, fiind alegerea ideala pentru un interior elegant si plin de rafinament. Covor Hetman Ruby.
Covor Karup Granite

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Karup Granite.
Covor Uggerby Granite

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Uggerby Granite.
Covor Vors Gold

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Vors Gold.
Covor Vors Granite

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Vors Granite.
Covor Ytteroy Granite

Motivele geometrice si formele abstracte in combinatie cu o paleta de culori neutra ofera un plus de versatilitate, fiind adaptabile oricarui spatiu. Covor Ytteroy Granite.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.