Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie

Cratite, tigai, foarfece, macete. Unelte si scule pentru agricultura si constructii. Cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcatoare. Echipamente electrice. Mobilier din lemn si material plastic pentru gradini, terase.
Linia Polywood Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie

Gadgeturi, jucarii nou
Gadget-uri, jucarii, ceasuri, cosmetice, electronice, electrocasnice, accesorii animale de companie, accesorii telefoane si alte accesorii la cele mai accesibile preturi.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de mobilier si produse pentru bucatarie.
Masa Verde

Masa Verde.
Masa Extensibila Sabrina Castagnetti Maro

Masa este extensibila pana la 200 cm. Masa Extensibila Sabrina Castagnetti Maro.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO,1,5 cuve si picurator mic, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA II 1 cuva si un picurator, reversibila se poate monta cu picuratorul si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Scaun Lemn Fag Dejavu

Esti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei ob ine nu numai un produs Scaun Lemn Fag Dejavu.
Masa Mdf Lemn Milan Alb Stejar

Masa Milan este o masa cu linii fine, potrivite pentru orice living sau bucatarie. Combinatia de MDF si lemn de stejar garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. MDF-ul asigura Masa Mdf Lemn Milan Alb Stejar.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala

Chiuveta de bucatarie din granit compozit CIRE, trapezoidala 1,5 cuve si picurator, reversibila, este ideala pentru montajul pe colt, anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve

Chiuveta de bucatarie din granit compozit CIRE,1,5 cuve si picurator, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve.
Masa Craft Negru

Produsul este realizat manual, in stil industrial, create de mesteri priceputi din India, este perfecta pentru a completa si evidentia orice incapere. O combinatie de lemn masiv si Masa Craft Negru.
Set Scaune Nadja Blue Albastru Negru

Inaltime sezut 51 cm. Greutate maxima suportata 130 kg. Set Scaune Nadja Blue Albastru Negru.
Set Scaune Nadja Grey Gri Argintiu Negru

Inaltime sezut 51 cm. Greutate maxima suportata 130 kg. Set Scaune Nadja Grey Gri Argintiu Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Cire Celesta

Chiuveta de bucatarie din granit compozit CIRE, 1,5 cuve, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Cire Celesta.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA II, cuva dreptunghiulara ingusta anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Masa Extensibila Pal Cesar

Simpla dar versatila, masa Cesar se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile Masa Extensibila Pal Cesar.
Set Scaune Sally Black Negru

Inaltime sezut 47 cm.Imaginea este cu titlu de prezentare, produsele vizate sunt cele mentionate in set.Greutate maxima suportata 80 kg. Set Scaune Sally Black Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO trapezoidala, anticalcar, 1 cuva,si 2 picuratoare, este ideala pentru montajul pe colt, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA, 1 cuva si un picurator, reversibila se poate monta cu picuratorul si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Negru

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare neagra, cuva fara picurator, forma dreptunghiulara, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Gri

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare gri, forma dreptunghiulara, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 541 x 422 x 315 x 200mmNu Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Gri.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Negru

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare neagra, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Gri

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare gri, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 x190mmNu Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Gri.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Beige

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare beige, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Beige.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse KOMODO, culoare neagra, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 630 x 490 x 635mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare alba, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare beige, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare gri, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Bario Barbara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO, 1,5 cuve fara picurator, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Bario Barbara.
Masa Gri Argintiu

Masa Gri Argintiu.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Voga Vanessa

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA, 1,5 cuve, dreptunghiulara, reversibila se poate monta cu cuva mica in stanga sau dreapta , anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Voga Vanessa.
Masa Extensibila Mdf Furnir Lemn Brando Stejar

Masa extensibila Brando se integreaza perfect in livingul sau bucataria dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc Masa Extensibila Mdf Furnir Lemn Brando Stejar.
Baterie Chiuveta Bucatarie Dus Extractibil Monocomanda

Baterie chiuveta bucatarie cu dus extractibil Franke MARIS Plus Dus, operare monocomanda, pipa rotativa 360grade, jet dublu, cartus ceramic, design modern, ergonomic. Robinet practic Baterie Chiuveta Bucatarie Dus Extractibil Monocomanda.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Patrata

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO, cuva patrata anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Patrata.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge.
Set Masa Scaune Diego Maro

Set Masa Scaune Diego Maro.
Masa Arte Nacchi Maro

Masa Arte Nacchi Maro.
Scaun Leilani Blue Albastru

Inaltime sezut 50 cm.Greutate maxima suportata 125 kg. Scaun Leilani Blue Albastru.
Robot Bucatarie Kfp Kitchenaid

Rosu Crem Negru nRobotul de bucatarie KitchenAid este ajutorul tau multifunctional din bucatarie, care permite obtinerea rapida de preparate sanatoase si gustoase, din cele mai variate Robot Bucatarie Kfp Kitchenaid.
Masa Extensibila Shazam Walnut Negru

Masa se poate extinde pana la 160 cm. Masa Extensibila Shazam Walnut Negru.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Muntele Mic - Frumoasa - Atractii Romania

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.