Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie

Cratite, tigai, foarfece, macete. Unelte si scule pentru agricultura si constructii. Cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcatoare. Echipamente electrice. Mobilier din lemn si material plastic pentru gradini, terase.
Discount la seturile de cadou Cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie

Scule si unelte Troy de calitate
Scule de mana, scule electrice si unelte, scule pneumatice, unelte de gradinarit, utilaje si unelte constructii, echipamente pentru service-uri auto, corpuri de iluminat, adezivi.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de mobilier si produse pentru bucatarie.
Masa Dining Maro

Masa Dining Maro.
Masa Extensibila East Coast Crem

Masa Extensibila East Coast Crem.
Scaun Lemn Stejar Mojo Natural

DESIGNER MICHAL RIABIC 2012 nEsti pe cale de a alege un produs hand-made, realizat printr-o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON Scaun Lemn Stejar Mojo Natural.
Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital

Baterie sanitara pentru chiuveta de bucatarie Franke VITAL Semi-Pro, black matt, furtune flexibile inox, semi-profesionala, finisaj negru mat, cartus ceramic 35 mm, rotatie pipa 360 Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital.
Scaun Lemn Stejar Merano Black

DESIGNER ALEX GUFLER A ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, Scaun Lemn Stejar Merano Black.
Scaun Lemn Stejar Merano Red

DESIGNER ALEX GUFLER A ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, Scaun Lemn Stejar Merano Red.
Scaun Lemn Fag Tapitat Stofa One Natural

GUGGENBICHLER DESIGNAnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei Scaun Lemn Fag Tapitat Stofa One Natural.
Masa Extensibila Blitz White

Lungimea este reglabila de la 160 cm pana la 200 cm. Masa Extensibila Blitz White.
Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital

Baterie sanitara pentru chiuveta de bucatarie Franke VITAL Semi-Pro, crom/gun metal, furtune flexibile inox, semi-profesionala, finisaj crom lucios, cartus ceramic 35 mm, rotatie pipa Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve

Chiuveta de bucatarie din granit compozit EWIT ,2 cuve, stil farmhouse , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve.
Masa Extensibila Valy Alb Alb

Lungime masa extinsa 200 cm. Masa Extensibila Valy Alb Alb.
Masa Lemn Furnir Stockholm Natural

Culoare blat Natural Culoare picioare Natural Simpla dar versatila, masa Stockholm se integreaza perfect in bucataria dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra Masa Lemn Furnir Stockholm Natural.
Scaun Lemn Fag Tapitat Piele Classic Wenge Blue

Esti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei ob ine nu numai un produs Scaun Lemn Fag Tapitat Piele Classic Wenge Blue.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit EWIT, 1 cuva si un picurator, stil farmhouse , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Scaun Lemn Stejar Merano Natural

DESIGNER ALEX GUFLER A ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, Scaun Lemn Stejar Merano Natural.
Masa Extensibila Sticla Ceramica Metal Huddersfield Alb Negru

Alb Negru Matn Sticla Ceramica Metaln Masa extensibila Huddersfield se integreaza perfect in bucataria dumneavoastra oferindu i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va Masa Extensibila Sticla Ceramica Metal Huddersfield Alb Negru.
Masa Extensibila Sticla Ceramica Metal Huddersfield Negru

Negru Matn Sticla Ceramica Metaln Masa extensibila Huddersfield se integreaza perfect in bucataria dumneavoastra oferindu i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi Masa Extensibila Sticla Ceramica Metal Huddersfield Negru.
Set Scaune Flacon Brown Grey Gri Argintiu

Inaltime sezut 46 cm.Greutate maxima suportata 160 kg.Produsul este foarte confortabil si asigura o pozitie ergonomica a corpului.Sezutul este prevazut cu benzi elastice si este conceput Set Scaune Flacon Brown Grey Gri Argintiu.
Scaun Lemn Fag Classic Wenge

Esti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei ob ine nu numai un produs Scaun Lemn Fag Classic Wenge.
Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital Black Matt

Baterie sanitara pentru chiuveta de bucatarie Franke VITAL black matt, furtune flexibile inox, operare monocomanda, finisaj negru mat, cartus ceramic 35 mm, rotatie pipa 360 grade, Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital Black Matt.
Masa Extensibila Sticla Metal Huddersfield Crom

Transparent Cromn Sticla MetalnMasa extensibila Huddersfield se integreaza perfect in bucataria dumneavoastra oferindu i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat Masa Extensibila Sticla Metal Huddersfield Crom.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit EWIT, cuva patrata stil farmhouse , anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Scaun Lemn Stejar Tapitat Piele Ecologica Lyon Walnut Beige

DESIGNER TOM KELLEYD ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei Scaun Lemn Stejar Tapitat Piele Ecologica Lyon Walnut Beige.
Scaun Lemn Stejar Tapitat Piele Ecologica Lyon Wenge

DESIGNER TOM KELLEYD ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei Scaun Lemn Stejar Tapitat Piele Ecologica Lyon Wenge.
Scaun Lemn Fag Tapitat Piele Ecologica Classic Wenge

Esti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei ob ine nu numai un produs Scaun Lemn Fag Tapitat Piele Ecologica Classic Wenge.
Chiuveta Bucatarie Fragranit Cuva Un Picurator Adanc Fresno Fsg

Chiuveta de bucatarie din granit compozit Fragranit Franke FRESNO FSG 211-86, dreptunghiulara, 1 cuva picurator adanc consola laterala, montaj pe blat / sub blat incastrat . Chiuveta Chiuveta Bucatarie Fragranit Cuva Un Picurator Adanc Fresno Fsg.
Masa Bennie Crem

Masa Bennie Crem.
Set Scaune Cherish

StH, 1994. Indelung apreciat pentru marca sa continua, scaunul Cherish poate fi usor integrat in orice mediu, atat public cat si domestic. Absolut confortabil si durabil, propor iile Set Scaune Cherish.
Scaun Ki

Mario Bellini, 2007nin cultura japoneza, ki reprezinta energia gasita in fiecare element. Este sursa de inspiratie pentru cercetarea formala provocatoare pe care Mario Bellini a imbinat-o Scaun Ki.
Masa Extensibila Mono Alb Alb

Extensiile sunt pozitionate sub blatul mesei.Lungimea este reglabila de la 120 cm pana la 170 cm, respectiv 200 cm. Masa Extensibila Mono Alb Alb.
Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital Semi Pro Dus

Baterie sanitara pentru chiuveta de bucatarie Franke VITAL Semi-Pro L Dus, furtune flexibile inox, operare monocomanda, finisaj crom lucios, cartus ceramic 35 mm, rotatie pipa 360 grade, Baterie Chiuveta Bucatarie Sistem Filtrare Apa Vital Semi Pro Dus.
Carucior Servire Novo Black Gold Negru

Carucior Servire Novo Black Gold Negru.
Scaun Lemn Stejar Era Black

DESIGNER RENÉ ŠULC nEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs Scaun Lemn Stejar Era Black.
Scaun Lemn Stejar Era Brown

DESIGNER RENÉ ŠULC nEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs Scaun Lemn Stejar Era Brown.
Scaun Lemn Stejar Era Grey

DESIGNER RENÉ ŠULC nEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs Scaun Lemn Stejar Era Grey.
Scaun Lemn Stejar Era Wenge

DESIGNER RENÉ ŠULC nEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs Scaun Lemn Stejar Era Wenge.
Masa Extensibila Lemn Pin Poprad Alb Natural

Alb Natural Masa extensibila Poprad II se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc Masa Extensibila Lemn Pin Poprad Alb Natural.
Scaun Lemn Fag Lyon Natural

DESIGNER TOM KELLEYD ITnEsti pe cale de a alege un produs hand made, realizat printr o tehnica tradi ionala de indoire a lemnului datand din 1861. Prin cumpararea unui produs TON, vei Scaun Lemn Fag Lyon Natural.
Masa Extensibila Alb

Masa este extensibila cu pana la 50 cm. Masa Extensibila Alb.
Masa Coastal Family Maro

Produsul este lucrat manual in totalitate din lemn reciclat atent reconditionat, modelul si nuantele pot varia usor fata de cele prezentate in imagine.Colectia se distinge prin versatilitate Masa Coastal Family Maro.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.