Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Oferte speciale mobilier casa, birou, canapele, mese si scaune

Promotii mobilier casa, mobilier birou, mese si scaune, canapele, colectii dormitor, living modern, bucatarii modulare.

Reduceri la toate produsele marca Spectral Mobila. Promotii valabile pana la 31.04.2021.
Oferte speciale mobilier casa, birou, canapele, scaune Reducere pret tabureti

Mobilier casa, birou, si gradina special
Ziua mamei, 10% extra-reducere la tot. Cod MAMA10. Livrare gratuita. Promotie valabila 26 aprilie 2021 - 2 mai 2021. Flash Sale. 15% extra-reducere la comenzile mai mari de 1000 ron. Produse pentru casa, birou, exterior si gradina, fitness, si animale.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de mobila pentru casa ta.
Raft Office

Raft cu 5 spatii de depozitare, 40 x 190 x 36 cm, wenge, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, picioruse din plastic cu rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor, Raft Office.
Scaun Prestige Lx Negru

Scaun ergonomic cu spatar inalt si brate M2, tapitat. Puteti alege diverse culori de stofa tip C. Reglajul inaltimii se face cu cilindru pneumatic. Contactul permanent permite reglajul Scaun Prestige Lx Negru.
Scaun Prestige Lx Negru Albastru

Scaun ergonomic cu spatar inalt si brate M2, tapitat. Puteti alege diverse culori de stofa tip C. Reglajul inaltimii se face cu cilindru pneumatic. Contactul permanent permite reglajul Scaun Prestige Lx Negru Albastru.
Scaun Prestige Lx Negru Gri

Scaun ergonomic cu spatar inalt si brate M2, tapitat. Puteti alege diverse culori de stofa tip C. Reglajul inaltimii se face cu cilindru pneumatic. Contactul permanent permite reglajul Scaun Prestige Lx Negru Gri.
Scaun Prestige Lx Negru Rosu

Scaun ergonomic cu spatar inalt si brate M2, tapitat. Puteti alege diverse culori de stofa tip C. Reglajul inaltimii se face cu cilindru pneumatic. Contactul permanent permite reglajul Scaun Prestige Lx Negru Rosu.
Pantofar Usa Mare Sonoma

794 x 476 x 257 mm Sonoma. Pantofar cu 1 usa mare sonoma, cu 2 randuri de depozitare a pantofilor, suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp, fabricat din PAL melaminat Pantofar Usa Mare Sonoma.
Pantofar Usa Mare Wenge

794 x 476 x 257 mm Wenge. Pantofar cu 1 usa mare wenge, cu 2 randuri de depozitare a pantofilor, suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp, fabricat din PAL melaminat Pantofar Usa Mare Wenge.
Birou Office Alb

Birou Office alb cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul este cantuit cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita Birou Office Alb.
Birou Office Sonoma

Birou Office Sonoma cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul este cantuit cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita Birou Office Sonoma.
Birou Office Wenge Ladin

Birou Office wenge brad cu trecere pentru cabluri in blat, fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, capacul este cantuit cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta Birou Office Wenge Ladin.
Comoda Soft Sonoma

Comoda cu 2 usi Soft fabricata din PAL melaminat sonoma cu grosimea de 16 mm, 2 spatii de depozitare in spatele usilor si unul deasupra lor, manere din plastic cu filet metalic, picioruse Comoda Soft Sonoma.
Comoda Soft Wenge

Comoda cu 2 usi Soft fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm, 2 spatii de depozitare in spatele usilor si unul deasupra lor, manere din plastic cu filet metalic, picioruse Comoda Soft Wenge.
Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Cappuccino

Corp inferior 60 pentru cuptor incorporabil cu 1 sertar Zebra cappuccino. 600 x 820 x 570 mm Wenge cu cappuccino. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal, picioare reglabile Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Cappuccino.
Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Negru

Corp pentru cuptor incorporabil Zebra fabricat din PAL Melaminat wenge cu grosimea de 16 mm, frontul sertarului este fabricat din PAL Melaminat negru lucios cu grosimea de 18 mm, maner Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Negru.
Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Rosu

Corp inferior 60 pentru cuptor incorporabil cu 1 sertar Zebra rosu. 600 x 820 x 570 mm Wenge cu rosu. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal, picioare reglabile plastic 100 Corp Inferior Cuptor Incorporabil Sertar Rosu.
Birou Mario

Birou Mario 1000x500. 1000 x 740 x 500 mm Wenge. Carcasa pal melaminat. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata Birou Mario.
Comoda Tv Prun

690 x 804 x 450 mm Prun. Comoda TV prun, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si capac cu colturi rotunjite si cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 mm Comoda Tv Prun.
Comoda Tv Sonoma

690 x 804 x 450 mm Sonoma. Comoda TV sonoma, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si capac cu colturi rotunjite si cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 Comoda Tv Sonoma.
Comoda Tv Wenge

690 x 804 x 450 mm Wenge. Comoda TV wenge, fabricata din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, baza inferioara si capac cu colturi rotunjite si cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 mm Comoda Tv Wenge.
Noptiera Torino

Noptiera Torino cu 2 sertare. 486 x 386 x 376 mm Wenge cu ladin. Carcasa si fete sertare din pal melaminat. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Noptiera Torino.
Corp Superior Vitrina Usa Cappuccino

Corp superior 40 vitrina cu 1 usa Zebra cappuccino. 400 x 720 x 307 mm Wenge cu cappuccino lucios. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal. Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile Corp Superior Vitrina Usa Cappuccino.
Corp Superior Vitrina Usa Negru

Corp superior 40 vitrina cu 1 usa Zebra negru. 400 x 720 x 307 mm Wenge cu negru lucios. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal. Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de Corp Superior Vitrina Usa Negru.
Corp Superior Vitrina Usa Rosu

Corp superior 40 vitrina cu 1 usa Zebra rosu. 400 x 720 x 307 mm Wenge cu rosu lucios. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal. Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare Corp Superior Vitrina Usa Rosu.
Masuta Cafea Ferrari Prun

905 x 605 x 505 mm Prun. Masuta cafea prun fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, blatul este cantuit cu cant PVC pentru o rezistenta sporita la uzura sau lovituri, picioare Masuta Cafea Ferrari Prun.
Masuta Cafea Ferrari Sonoma

905 x 605 x 505 mm Sonoma. Masuta cafea prun fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, blatul este cantuit cu cant PVC pentru o rezistenta sporita la uzura sau lovituri, picioare Masuta Cafea Ferrari Sonoma.
Masuta Cafea Ferrari Wenge

905 x 605 x 505 mm Wenge. Masuta cafea wenge fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, blatul este cantuit cu cant PVC pentru o rezistenta sporita la uzura sau lovituri, picioare Masuta Cafea Ferrari Wenge.
Raft Colt Mahon

Raft Iris colt. 330 x 2010 x 330 mm Mahon. Carcasa din pal melaminat. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata Raft Colt Mahon.
Raft Colt Wenge

Raft Iris colt. 330 x 2010 x 330 mm Wenge. Carcasa din pal melaminat. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata Raft Colt Wenge.
Masa Sonoma

Masa 1000 x 600 sonoma. 1000 x 600 x 764 mm. Sonoma. Pal melaminat si picioruse plastic. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj Masa Sonoma.
Masa Wenge

Masa 1000 x 600 wenge. 1000 x 600 x 764 mm. Sonoma. Pal melaminat si picioruse plastic. Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj Masa Wenge.
Corp Superior Usi Ladin

Corp superior 60 cu 2 usi Sofia ladin. 600 x 600 x 307 mm Wenge cu ladin. Pal melaminat, manere aluminiu, balamale metal. Pachetul vine cu 2 placute metalice de suspendare corpuri mobila Corp Superior Usi Ladin.
Front Masina Spalat Vase Mdf Sonoma Mustata

Front pentru masina de spalat vase 60cm MDF sonoma mustata. 597 x 713 x 18 mm Sonoma. MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan. Front Masina Spalat Vase Mdf Sonoma Mustata.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Alb Drept

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF alb drept. 600 x 360 x 307 mm Alb. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, balamale metal, Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Alb Drept.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Fistic Simplu

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF fistic simplu. 600 x 360 x 307 mm Wenge cu fistic. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Fistic Simplu.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Frunza Cedru

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF frunza cedru. 600 x 360 x 307 mm Wenge cu cedru. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Frunza Cedru.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Mustata Cedru

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF mustata cedru. 600 x 360 x 307 mm Wenge cu cedru. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Mustata Cedru.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Mustata Wenge

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF mustata wenge. 600 x 360 x 307 mm Wenge Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, balamale Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Mustata Wenge.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Rosu Simplu

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF rosu simplu. 600 x 360 x 307 mm Wenge cu rosu. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, balamale Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Rosu Simplu.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Sonoma Mustata

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF sonoma mustata 600 x 360 x 307 mm Alb cu sonoma. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Sonoma Mustata.
Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Rosu

Corp superior 60 cu 1 usa orizontala pentru hota Zebra MDF tulip rosu. 600 x 360 x 307 mm Wenge cu rosu. Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, balamale Corp Superior Usa Orizontala Hota Mdf Rosu.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Panorama Valea Cerbului - Muntii Bucegi - Locuri interesante

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.