Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Mobilier pentru copii

O gama variata de mobilier pentru copii. Dormitoare, paturi pentru copii cu desene animate si personaje din basme. Textile si lenjerii de pat dedicate copiilor. Mobilier, fotolii, scaune si mese de birou reglabile pe inaltime. Accesorii ca corpuri de iluminat, covoare, tacamuri si vesela, mini decoratiuni.
Mobilier pentru copii Poza
Redecoreaza intreaga camera a copilului tau cu deosebitul set de mobilier dormitor din pal, pentru copii si tineret, 4 piese, Romantica White. Dormitorul este forma din 1 pat, 1 dulap din pal cu 3 usi, 1 noptiera din pal cu 2 sertare, 1 comoda din pal cu 3 sertare.
Set mobilier dormitor Romantica White Poza

Filtre de apa Aqualine
O gama variata de filtre de apa, dedurizatoare, purificatoare, sterilizatoare cu UV si statii de filtrare, si alte produse pentru filtrarea si tratarea apei. Aquafilter, Bluesoft, Clack, Ecosoft, Ecomix, Cintropur.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de mobila pentru copii.
Comoda Pal Sertare Oglinda Fete Tineret Yakut White Dark Pink

Yakutn Alb Roz inchisn Pal Oglindan Inspirata de designul functional si de culoarea sa, colectia Yakut permite amenajarea unei camere de fete astfel ca ele sa se simta ca niste printese. Comoda Pal Sertare Oglinda Fete Tineret Yakut White Dark Pink.
Comoda Pal Sertare Bebe Montessori Baby Alb Natural

Montessori Babyn Naturaln Pal Colectia Montessori Baby se remarca prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata si pana in copilarie. Comoda Pal Sertare Bebe Montessori Baby Alb Natural.
Patut Sistem Leganare Bebe Baby Cotton White Cream

Baby Cottonn Alb Crem Pal Textiln Colectia Baby Cotton se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. Gama variata Patut Sistem Leganare Bebe Baby Cotton White Cream.
Banca Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb

Pallas Juniorn Alb Lemn de pin Pal Colectia Pallas Junior se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata pana in Banca Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb.
Masa Birou Lemn Pin Mdf Sertare Copii Amori Alb

Lemn de pin MDFn Alb Finisaj LuciosnColectia Amori aminteste de frumusetea si eleganta stilului clasic. Formele accentuate in combinatie cu nuantele de alb luminos, ofera o nota de Masa Birou Lemn Pin Mdf Sertare Copii Amori Alb.
Comoda Pal Sertare Usa Bebe Baby Cotton Alb

Baby Cottonn Alb Pal Colectia Baby Cotton se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata pana la varsta adolescentei. Comoda Pal Sertare Usa Bebe Baby Cotton Alb.
Biblioteca Mdf Usi Copii Le Mans Rosu

MDFn Rosu Finisaj LuciosnDaca micutul dumneavoastra este un impatimit al masinilor, mobilierul din colectia Le Mans este alegerea perfecta pentru un decor asa cum a visat. Combinatia Biblioteca Mdf Usi Copii Le Mans Rosu.
Biblioteca Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb

Pallas Juniorn Alb Lemn de pin Pal Colectia Pallas Junior se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata pana in Biblioteca Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb.
Biblioteca Suspendata Pal Usa Copii Tineret Romantic Alb

Romanticn Alb Colectia Romantic aminteste de frumusetea si eleganta stilului vintage. Formele clasice in combinatie cu nuantele de alb luminos, ofera o nota de autenticitate oricarui Biblioteca Suspendata Pal Usa Copii Tineret Romantic Alb.
Comoda Lemn Pin Mdf Sertare Copii Pino Alb

Lemn de pin MDFn Alb Finisaj LuciosnColectia Pino aminteste de frumusetea si eleganta stilului clasic. Formele accentuate in combinatie cu nuantele de culori, ofera o nota de autenticitate Comoda Lemn Pin Mdf Sertare Copii Pino Alb.
Patut Lemn Pin Mdf Bebe Kiddy Alb

Lemn de pin MDFn Alb NaturalnFinisaj LuciosnLasa te inspirat de senzatia de confort si libertate. Extrem de usor de integrat in orice decor si stil, mobilierul din colectia Kiddy va Patut Lemn Pin Mdf Bebe Kiddy Alb.
Biblioteca Suspendata Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb

Pallas Juniorn Alb Lemn de pin Pal Colectia Pallas Junior se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata pana in Biblioteca Suspendata Lemn Pin Pal Sertare Copii Tineret Pallas Junior Alb.
Dulap Pal Usi Bebe Mocha Baby Nature

Mocha Babyn Naturn PalnColectia Mocha Baby se remarca prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. Gama variata de mobilier Dulap Pal Usi Bebe Mocha Baby Nature.
Masa Birou Lemn Pin Mdf Sertare Copii Kiddy Alb

Lemn de pin MDFn Alb Finisaj LuciosnLasa te inspirat de senzatia de confort si libertate. Extrem de usor de integrat in orice decor si stil, mobilierul din colectia Kiddy va completa Masa Birou Lemn Pin Mdf Sertare Copii Kiddy Alb.
Pat Copii Topogan Neo Alb

Patul HM Neo Plus este realizat din materiale de calitate superioara, rezistente si atent finisate. Acest pat va deveni locul preferat de joaca al copilului dvs. Patul este prevazut Pat Copii Topogan Neo Alb.
Dulap Mdf Usa Copii Gas Pump Rosu

MDFn Rosu Finisaj LuciosnDaca micutul dumneavoastra este un impatimit al masinilor, mobilierul din colectia Gas Pump este alegerea perfecta pentru un decor asa cum a visat. Combinatia Dulap Mdf Usa Copii Gas Pump Rosu.
Masuta Toaleta Lemn Pin Mdf Oglinda Sertare Fete Amori Alb

Lemn de pin MDFn Alb Finisaj LuciosnColectia Amori aminteste de frumusetea si eleganta stilului clasic. Formele accentuate in combinatie cu nuantele de alb luminos, ofera o nota de Masuta Toaleta Lemn Pin Mdf Oglinda Sertare Fete Amori Alb.
Cabinet Lemn Pin Mdf Sertare Copii Tineret Lara Alb

Lemn de pin MDFn Alb Finisaj LuciosnColectia Lara este destinata camerei de tineret si este solutia ideala pentru cei care isi doresc un interior modern, spatios si original. Formele Cabinet Lemn Pin Mdf Sertare Copii Tineret Lara Alb.
Dulap Pal Usi Tineret Selena Grey Alb Gri

Selena Greyn Alb Grin Pal Colectia Selena Grey este destinata camerei de tineret si este solutia ideala pentru cei care isi doresc un interior modern, spatios si original. Nuanta de Dulap Pal Usi Tineret Selena Grey Alb Gri.
Comoda Pal Sertare Tineret Baieti Ani Trio Natur Blue

Trion Natur Albastrun Pal Colectia Trio se remarca prin coloristica bogata, abordare creativa si ingenioasa in amenajarea unei camere de adoloscent. Un tanar poate deveni creator al Comoda Pal Sertare Tineret Baieti Ani Trio Natur Blue.
Masa Birou Pal Sertare Usa Fete Tineret Yakut White Dark Pink

Yakutn Alb Roz inchisn Pal Inspirata de designul functional si de culoarea sa, colectia Yakut permite amenajarea unei camere de fete astfel ca ele sa se simta ca niste printese. Gama Masa Birou Pal Sertare Usa Fete Tineret Yakut White Dark Pink.
Patut Transformabil Pal Bebe Masali Baby Alb

Masali Babyn Alb Pal Colectia Masali Baby se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. nPatutul transformabil Patut Transformabil Pal Bebe Masali Baby Alb.
Patut Transformabil Pal Bebe Masali Baby Stejar

Masali Babyn Stejarn Pal Colectia Masali Baby se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. nPatutul transformabil Patut Transformabil Pal Bebe Masali Baby Stejar.
Comoda Pal Sertare Copii Tineret Romantica White

Romantican Alb Pal Colectia Romantica aminteste de frumusetea si eleganta stilului vintage. Formele clasice in combinatie cu nuantele de alb luminos, ofera o nota de autenticitate oricarui Comoda Pal Sertare Copii Tineret Romantica White.
Patut Pal Sertar Bebe Mocha Baby Ii Nature

Mocha Babyn Naturn Pal Colectia Mocha Baby se remarca prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. Gama variata de mobilier Patut Pal Sertar Bebe Mocha Baby Ii Nature.
Comoda Pal Sertare Copii Champion Racer Red Grey

Champion Racern Rosu Grin Pal Colectia Champion Racer se caracterizeaza prin finisaje spectaculoase si design unic. Camerele copiilor vor fi invadate de personajele preferate din povesti. Comoda Pal Sertare Copii Champion Racer Red Grey.
Pat Lemn Pin Copii Emi

Simplu dar versatil, patul Emi se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc Pat Lemn Pin Copii Emi.
Biblioteca Pal Metal Tineret Dark Metal New Black Graphite

Dark Metaln Negru Grafitn Pal Metaln Colectia Dark Metal se remarca prin mobilier rezistent si durabil care va permite aranjarea in totalitate a unei camere de adolescent. Un tanar Biblioteca Pal Metal Tineret Dark Metal New Black Graphite.
Biblioteca Pal Metal Tineret Wood Metal Natural Negru

Wood Metaln Negru Natural Pal Metaln Colectia Wood Metal se remarca prin mobilier rezistent si durabil care va permite aranjarea in totalitate a unei camere de adolescent. Un tanar Biblioteca Pal Metal Tineret Wood Metal Natural Negru.
Masa Birou Lemn Fag Ecodesk Ii Xl H

Naturaln Lemn de fagn Masa de birou Ecodesk vine in ajutorul parintiilor preocupati pentru sanatatea si dezvoltarea copiilor, combinatia dintre materialele 100 % Eco Friendly si functionabilitate Masa Birou Lemn Fag Ecodesk Ii Xl H.
Masa Birou Pal Mdf Usa Copii Azalea Antracit

Pal MDFn AntracitnFinisaj SupermatnColectia Azalea destinata camerei de copii este solutia ideala pentru cei care isi doresc un interior modern, spatios si original. Nuanta Arinului Masa Birou Pal Mdf Usa Copii Azalea Antracit.
Biblioteca Pal Usi Copii Champion Racer Red Grey

Champion Racern Rosu Grin Pal Colectia Champion Racer se caracterizeaza prin finisaje spectaculoase si design unic. Camerele copiilor vor fi invadate de personajele preferate din povesti. Biblioteca Pal Usi Copii Champion Racer Red Grey.
Pat Copii Sertare Laguna Alb

Patul HM Laguna 2 este realizat din materiale de calitate superioara, atent finisate si rezistente. Culoarea alba a MDF va oferi un nota de eleganta si luminozitate camerei. Cele 2 Pat Copii Sertare Laguna Alb.
Patut Pal Bebe Mini Baby Alb

Mini Babyn Alb Pal Colectia Mini Baby se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. nPatutul din pal pentru bebe Patut Pal Bebe Mini Baby Alb.
Patut Pal Bebe Romantica Baby White

Romantica Babyn Alb Pal Colectia Romantica Baby se remarca prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. Gama variata de mobilier Patut Pal Bebe Romantica Baby White.
Masa Birou Pal Etajera Sertare Copii Race Cup Rosu

Race Cupn Rosu Albastru deschisn Pal Daca micutul dumneavoastra este un impatimit al masinilor, mobilierul din colectia Race Cup este alegerea perfecta pentru un decor asa cum a visat. Masa Birou Pal Etajera Sertare Copii Race Cup Rosu.
Sertar Pat Pal Tineret White Ii

Whiten Alb PalnColectia White destinata camerei de tineret este solutia ideala pentru cei care isi doresc un interior modern, spatios si original. Culorile luminoase in combinatie cu Sertar Pat Pal Tineret White Ii.
Sertar Pat Pal Tineret Dark Metal Black Graphite

Dark Metaln Negru Grafit Pal Colectia Dark Metal se remarca prin mobilier rezistent si durabil care va permite aranjarea in totalitate a unei camere de adolescent. Un tanar poate deveni Sertar Pat Pal Tineret Dark Metal Black Graphite.
Biblioteca Pal Usa Tineret Baieti Ani Trio Natur Blue

Trion Natur Albastrun Pal Colectia Trio se remarca prin coloristica bogata, abordare creativa si ingenioasa in amenajarea unei camere de adoloscent. Un tanar poate deveni creator al Biblioteca Pal Usa Tineret Baieti Ani Trio Natur Blue.
Patut Pal Sertar Bebe Mocha Baby Nature

Mocha Babyn Naturn Pal Colectia Mocha Baby se remarca prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic, incepand cu primele luni de viata. Gama variata de mobilier Patut Pal Sertar Bebe Mocha Baby Nature.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.