Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe, sau abonati-va la canalul nostru de pe aplicatia messenger Telegram.

Canapele fixe

Pentru o redecorare cu stil a livingului alegeti canapele fixe moderne sau in stiluri atemporale.
Canapele fixe Poza

Gasesti aici o gama variata de canapele fixe.
Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Ke Edy

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Ke Edy.
Canapea Fixa Sophia Orange

Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma din componenta sezutului. Canapea Fixa Sophia Orange.
Canapea Fixa Vanity

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Vanity.
Canapea Fixa Icaro

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Icaro.
Canapea Fixa Roma Olive Grey

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Roma Olive Grey.
Canapea Fixa Helen Red

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Helen Red.
Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Russel

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Russel.
Canapea Fixa Lisboa

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Lisboa.
Canapea Fixa Lucerne Brown

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Lucerne Brown.
Canapea Fixa Nettuno

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Nettuno.
Canapea Fixa Tommy

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Tommy.
Canapea Fixa Tapitata Stofa Alba Brown

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Tapitata Stofa Alba Brown.
Canapea Fixa Nadia Blue Grey

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Nadia Blue Grey.
Canapea Fixa John Lagoon

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa John Lagoon.
Canapea Fixa Simba

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Simba.
Canapea Fixa Catrina Alb

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Catrina Alb.
Canapea Fixa Bari Light Brown

Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Bari Light Brown.
Canapea Fixa Mike Grey

Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Canapea Fixa Mike Grey.
Canapea Fixa Pauline Rose

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Pauline Rose.
Canapea Fixa Capri Brown

Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului. Canapea Fixa Capri Brown.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Mese, scaune, saltele--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2020 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.