Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Aparate incalzire locuinta

Confort maxim, la pret minim. 20% reducere la toate sistemele de incalzire. Controleaza caldura, incalzeste-ti economic locuinta. Cumpara o aeroterma electrica sau ceramica, un calorifer electric, un incalzitor electric cu halogen, un convector electric, sau chiar un tun caldura pe motorina.
20% reducere Aparate incalzire locuinta Poza
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.

Gasesti aici o gama variata de aparate pentru incalzirea locuintei tale.
Calorifer Electric Holly

Caloriferul electric de la Plein Air Holly 2000 este echipat cu 9 elemente care Termosatul său anti-supraîncălzire garantează o funcționare în siguranță totală. Funcționează cu ulei mineral de eficiență ridicată. Calorifer Electric Holly.
Convector Electric Convex Display Tc Spd Montaj  Perete

Convector electric TC SPD 2000 Convector de inalta eficienta, cu montaj pe perete Poate fi setat cu ajutorul panoului de comanda incorporat sau prin telecomanda inclusa in pachet. Panoul convex TC - SPD 2000 proiectat de Plein Air este un convector ideal pentru mediul casnic. Convector Electric Convex Display Tc Spd Montaj Perete.
Umidificator Aeroterma Ceramica Vulcano

Vulcano este un umidificator care are si functie de incalzire.  3 capacități de Poate fi utilizat ca și umidificator, ventilator pe timp de vara sau încălzitor. Toate 3 funcțiile sunt independente. Umidificator Aeroterma Ceramica Vulcano.
Convector Electric Tc Tpd

Convector electric TC TPD 2000 Convector de inalta eficienta, cu montaj pe perete Poate fi setat cu ajutorul panoului de comanda incorporat sau prin telecomanda inclusa in pachet. Panoul convex TC - TP 2000 proiectat de Plein Air este un convector ideal pentru mediul casnic. Convector Electric Tc Tpd.
Aeroterma Ceramica Slim Tower

Aeroterma ceramica tip turn Slim Tower poate fi utilizat pe timp de vara ca si ventilator Este echipat cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalzi Oscilare automata, 2 trepte de putere (1000 si 2000W), sistem anti rasturnare, filtru de aer lavabil Aeroterma Ceramica Slim Tower.
Calorifer Electric Adler Ad

Caloriferul electric Adler AD 7809 este echipat cu 11 elemente care asigură o 2 Trepte de incalzire. Roti pentru manipulare usoara. Calorifer Electric Adler Ad.
Aeroterma Ceramica Ceramic Tower

Aeroterma ceramica tip turn Ceramic Tower poate fi utilizat pe timp de vara ca si Este echipat cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalzi Oscilare automata, 2 trepte de putere (1000 si 2000W), sistem anti rasturnare, filtru de aer lavabil Aeroterma Ceramica Ceramic Tower.
Convector Electric Convex Turbo Timer Tc Nt H

Convectorul electric TC-NT24S Convex Tubo & Timer este cel mai bun mod de a te încălzi Dimensiunile mici și structura ultraslim garantează o cantitate minimă de spațiu ocupat. Este echipat cu termostat reglabil pentru a seta temperatura dorită și termostat de siguranță Convector Electric Convex Turbo Timer Tc Nt H.
Uscator Rufe Incalzire

Un uscator pentru haine inovativ: cu functie de incalzire. Stendi Rapido incalzeste usor hainele incat sa nu le deterioreze. Fabricat din aluminiu, este usor si simplu de utilizat sau depozitat (pliabil). Uscator Rufe Incalzire.
Calorifer Electric Adler Ms

Caloriferul electric Adler MS 7806 este echipat cu 11 elemente care asigură o Funcționează cu ulei mineral de eficiență ridicată. Termostat pentru reglarea temperaturii dorite, led luminos care indică perioada de funcționare, m Calorifer Electric Adler Ms.
Convector Electric Slim Turbo

Convector electric Slim Turbo TCVP2000 TCVP2000 Convex Slim turbo proiectat de Plein Este echipat cu termostat reglabil și protecție împotriva supraîncălzirii. Poate fi poziționat pe perete sau pe podea, având un sistem de ventilație naturală. Convector Electric Slim Turbo.
Convector Electric Adler Ad

Convectorul electric Adler AD 7705 este echipat cu termostat reglabil pentru a seta Cu 3 trepte de putere 750w / 1250w / 2000W. Treapta ventilator turbo pentru o incalzire mai rapida.  Caracteristici tehnice: Consum / Capacitat Convector Electric Adler Ad.
Aeroterma Ceramica Mini Vulcano Ceramic

Aeroterma ceramica Mini Vulcano Ceramic poate fi utilizata pe timp de vara ca si Este echipata cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalz Oscilare automata, 2 trepte de putere (750 si 1500W), sistem anti rasturnare, filtru de aer lavabil Aeroterma Ceramica Mini Vulcano Ceramic.
Convector Electric Adler Ms

Convectorul electric Adler MS 7713 este echipat cu termostat reglabil pentru a seta Puteti opta pentru una dintre cele 3 trepte de putere: 750w / 1250w / 2000W. Cu ajutorul timerului, puteti seta timpul de functionare. Convector Electric Adler Ms.
Aeroterma Ceramica Atmosphere

Aeroterma ceramica AtmoSphere poate fi utilizata pe timp de vara ca si ventilator Este echipata cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalz Capacitate de 1500W, sistem anti rasturnare. Aeroterma Ceramica Atmosphere.
Aeroterma Electrica Atmosphere Tv S

Aeroterma electrica super simpatică AtmoSphere de la Plein Air este perfecta pentru Cu 2 trepte de viteză și termostat încorporat puteți seta funcționarea pe care o doriți. Termostat de siguranță împotriva supraîncălzirii. Aeroterma Electrica Atmosphere Tv S.
Aeroterma Ceramica Adler Ad

Aerotermă ceramică electrică cu două nivele de putere: 750W și 1500W, ușor Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Ceramica Adler Ad.
Aeroterma Electrica Acapulco

Aeroterma electrica Acapulco de la Plein Air are 2 trepte de putere, termostat pentru Caracteristici tehnice: Alimentare 230V Consum: 2000W 2 trepte putere ventilatie si/sau incalzire t Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA. Aeroterma Electrica Acapulco.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Albastru

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Albastru.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Galben

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Galben.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.