Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Produse pentru tratare aer

Sterilizeaza aerul si suprafetele 100% natural si sanatos! Difuzor probiotic Biotica 800
Difuzor probiotic Biotica 800
Produse performante de dezumidificare, umidificare, pompe de caldura si aparate de masura umiditate sau purificare aer. Marci profesionale precum Hidros Italia, Wood's Canada, Munters Italia.
Poza sterilizator aer Poza spray probiotice
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.

Gasesti aici o gama variata de dispozitive pentru controlul calitatii aerului.
Difuzor Arome Elara Antracit

Difuzor de arome Elara Antracit. Elara este un difuzor de arome silentios, ideal pentru crearea unei atmosfere relaxante. Sistem Dry diffusion. Difuzor Arome Elara Antracit.
Difuzor Arome Elara Violet

Difuzor de arome Elara Violet. Elara este un difuzor de arome silentios, ideal pentru crearea unei atmosfere relaxante. Sistem Dry diffusion. Difuzor Arome Elara Violet.
Capsula Indepartare Mirosuri Pentru Purificator Sterilizator

Capsula îndepartare mirsuri pentru modelul Purificator si sterilizator aer Airfree Funcționarea capsulei poate fi pornită când simțiți mirosuri neplăcute în încăpere: fum de Durata de viață a capsulei depinde de timpul de utilizare, fiind de aproximativ 6 luni. Capsula Indepartare Mirosuri Pentru Purificator Sterilizator.
Convector Electric Adler Ad

Convectorul electric Adler AD 7705 este echipat cu termostat reglabil pentru a seta Cu 3 trepte de putere 750w / 1250w / 2000W. Treapta ventilator turbo pentru o incalzire mai rapida.  Caracteristici tehnice: Consum / Capacitat Convector Electric Adler Ad.
Termohigrometru Mecanic Sauna S

Termohigrometru mecanic pentru piscina - senzor cu par sintetic Montare pe perete 120 grade C, umiditate: 0 ... 100% Dimensiuni: Ø 132 x 33 mm, Greutate: 165 gr Fabricat in Germania   Cost transport: pentru co Termohigrometru Mecanic Sauna S.
Aeroterma Ceramica Mini Vulcano Ceramic

Aeroterma ceramica Mini Vulcano Ceramic poate fi utilizata pe timp de vara ca si Este echipata cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalz Oscilare automata, 2 trepte de putere (750 si 1500W), sistem anti rasturnare, filtru de aer lavabil Aeroterma Ceramica Mini Vulcano Ceramic.
Convector Electric Adler Ms

Convectorul electric Adler MS 7713 este echipat cu termostat reglabil pentru a seta Puteti opta pentru una dintre cele 3 trepte de putere: 750w / 1250w / 2000W. Cu ajutorul timerului, puteti seta timpul de functionare. Convector Electric Adler Ms.
Priza Higrostatata Hc Dezumidificator Umidificator

Descriere: Priza higrostatata pentru reglarea umiditatii - destinat dezumidificatoarelor In acest fel umiditatea aerului este mentinuta la o valoare individual setata. Dezumidificatorul sau umidificatorul se conecteaza la priza regulatorului, acesta cupland si decupla Priza Higrostatata Hc Dezumidificator Umidificator.
Priza Higrostatata Hygro Umidificator

Priza higrostatata cu afisaj electronic. Porneste/opreste curentul pentru a porni/opri un echipament in functie de umiditatea din aer. Este destinata umidificatoarelor care permit pornirea/oprirea odata cu pornirea/oprirea curentului. Priza Higrostatata Hygro Umidificator.
Set Buc Masca Protectie Fata Unica Folosinta F

Masca protectie fata de unica folosinta, set 20 buc, 3 straturi Acest produs este (extras din declaratia de conformitate a producatorului) Masca este de tip F7. Comparatie intre diferite tipuri de masti, in functie de gradul de retinere al particulelor: Masca t Set Buc Masca Protectie Fata Unica Folosinta F.
Statie Meteo Precizie Neo Start Senzor Wireless S It

Cod: S30.3044.IT Descriere: Statie meteo de precizie, cu afisaj temperatura / umiditate Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP. Caracteristici Afisare grafica temperatura si umiditate interioara si exterioara, sau pentru doua lo Statie Meteo Precizie Neo Start Senzor Wireless S It.
Umidificator Ultrasunete Atlas

Cel mai mic umidificator cu ultrasunete, destinat camerelor sau birourilor. Poate fi luat in vacante, sau in orice calatorie unde doriti sa aveti un aer confortabil. Se racordeaza la sticla de plastic tip PET de 500 ml. Umidificator Ultrasunete Atlas.
Spray Probiotice Biotica Ml Sterilizator Aer Suprafete

Spray BIOTICA 200 ml difuzează în aerul încăperii bacteriile benefice organismului Perfect pentru călătorii sau ori de cate ori doriți să aveți la dumneavoastră o sursă de bact Probioticele sterilizează aerul și suprafețele afectate de virusuri, bacterii, alte particule dă Spray Probiotice Biotica Ml Sterilizator Aer Suprafete.
Termohigrometru Digital Precizie S

Cod: S 30.5019 Descriere: Termohigrometru digital cu senzor de precizie (± 1 °C Afisare: temperatura interioara si umiditate interioara. Indica valori minime si maxime. Termohigrometru Digital Precizie S.
Difuzor Uleiuri Esentiale Luna Ultrasunete

Difuzor uleiuri esentiale Luna    Exista nenumarate arome si parfumuri care ne Cel mai elegant mod de a raspandi un parfum placut este un aroma difuzor. Acesta functioneaza pe principiul umidificarii cu ultrasunete, eliberand in aer o ceata foarte fina, Difuzor Uleiuri Esentiale Luna Ultrasunete.
Aeroterma Ceramica Atmosphere

Aeroterma ceramica AtmoSphere poate fi utilizata pe timp de vara ca si ventilator Este echipata cu termostat pentru reglarea temperaturii precum si cu termostat impotriva supraincalz Capacitate de 1500W, sistem anti rasturnare. Aeroterma Ceramica Atmosphere.
Difuzor Uleiuri Esentiale Fidji Alb Ultrasunete

Difuzor uleiuri esentiale Fidji Alb. Fidji este un difuzor de uleiuri esentiale care functioneaza e principiul ultrasunetelor: adaugati a Prin tehnologia de umidificare cu ultrasunete, difuzorul va emana in aer o ceata fina, care va raspa Difuzor Uleiuri Esentiale Fidji Alb Ultrasunete.
Filtru Umidificator Wdb Pcmh

Filtru pentru umidificatoarele model WDB 450, WDB 600, PCMH 45. Lavabil in masina de spalat, la 90 grade pentru dezinfectie. Material sintetic, poros. Filtru Umidificator Wdb Pcmh.
Statie Meteo Digitala Multy Senzor Extern Wireless S

Statie meteo cu transmisie wireless pt. temperatură și umiditate exterioare, prin intermediul până la 3 emițătoare (max. 80 m) tip S30.3209.02, indicarea temperaturii și umiditatatii interioare cu nivelul de confort, fun Statie Meteo Digitala Multy Senzor Extern Wireless S.
Statie Meteo Digitala Twin Plus Senzor Extern S

Cod: S 30.3049 Descriere: Statie meteo cu afisaj temperatura / umiditate interioara Caracteristici Functia min./max. Afisare grafica temperatura si umiditate interior si exterior, sau pentru doua locatii: unde este am Statie Meteo Digitala Twin Plus Senzor Extern S.
Aeroterma Electrica Atmosphere Tv S

Aeroterma electrica super simpatică AtmoSphere de la Plein Air este perfecta pentru Cu 2 trepte de viteză și termostat încorporat puteți seta funcționarea pe care o doriți. Termostat de siguranță împotriva supraîncălzirii. Aeroterma Electrica Atmosphere Tv S.
Barometru Termohigrometru S

Barometru cu termometru si higrometru mecanic, senzor fir de par sintetic. Afisare mare pentru barometru, afisari in partea de jos a ecranului pentru temperatura si umiditate. Diametrul: 136 mm, grosime: 43 mm. Barometru Termohigrometru S.
Barometru Termometru S

Barometru cu termometru mecanic, senzor fir de par sintetic. Rama din lemn natur, stejar. Afisare mare pentru barometru, afisari in partea de jos a ecranului pentru temperatura. Barometru Termometru S.
Termohigrometru Digital Ceas Desteptator S

Cod: S60.2011 Descriere: Ceas electronic cu afisare temperatura si umiditate interioara. Afisaj cu caractere mari, indicarea orei, datei, zilei saptamanii, temperaturii si umiditatii interi Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP. Termohigrometru Digital Ceas Desteptator S.
Difuzor Uleiuri Esentiale Fidji Gri Ultrasunete

Difuzor uleiuri esentiale Fidji Gri. Fidji este un difuzor de uleiuri esentiale care functioneaza e principiul ultrasunetelor: adaugati a Prin tehnologia de umidificare cu ultrasunete, difuzorul va emana in aer o ceata fina, care va raspa Difuzor Uleiuri Esentiale Fidji Gri Ultrasunete.
Aeroterma Ceramica Adler Ad

Aerotermă ceramică electrică cu două nivele de putere: 750W și 1500W, ușor Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Ceramica Adler Ad.
Filtru Particule Dezumidificator Rama Ds

Filtru particule + rama metalica prindere pentru dezumidificatoarele Woods Canada Acest filtru special capteaza praful, polenul, sporii de mucegai, alergenii, transformand dezumidifi In plus, protejeaza suplimentar dezumidificatorul, elementele componente ale utilajului fiind pastra Filtru Particule Dezumidificator Rama Ds.
Aparat Masura Umiditate Temperatura Aer Buzunar S

Cod: S30.5007 Descriere: Umidometru şi termometru pentru aer, varianta de buzunar. Ideal pentru verificarea rapida a umiditatii si temperaturii in incaperi, laboratoare, spatii de dep Pachetul include • umidometru si termometru • bateriie 1x 1,5V LR44 Caracteristici ● Afisare t Aparat Masura Umiditate Temperatura Aer Buzunar S.
Aroma Gel Seasons

Aroma Gel 4 Seasons Colet compus din 4 cutiute de aroma gel: Spring (Green Tea), Aroma Gel este alcatuit doar din componente naturale, durata de difuzie a parfumului fiind de 30 zil Datorita sistemului Dry Diffusion nu veti inhala particule fluide. Aroma Gel Seasons.
Aeroterma Electrica Acapulco

Aeroterma electrica Acapulco de la Plein Air are 2 trepte de putere, termostat pentru Caracteristici tehnice: Alimentare 230V Consum: 2000W 2 trepte putere ventilatie si/sau incalzire t Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA. Aeroterma Electrica Acapulco.
Statie Meteo Quadro Senzor Wireless Argintiu S

Cod: S35.1098.54 Descriere: Statie meteo cu afisaj temperatura / umiditate interioara Pot fi conectati 3 transmitatori (max 30m) tip S30.3169. Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP. Statie Meteo Quadro Senzor Wireless Argintiu S.
Statie Meteo Quadro Senzor Wireless Negru S

Cod: S35.1098.01 Descriere: Statie meteo cu afisaj temperatura / umiditate interioara Pot fi conectati 3 transmitatori (max 30m) model S30.3169. Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP. Statie Meteo Quadro Senzor Wireless Negru S.
Senzor Data Logger S It

Cod: S 30.3180.IT Senzor optional temperatura/umiditate pentru data logger. Display LCD. Fabricat in Germania. Senzor Data Logger S It.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Albastru

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Albastru.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Galben

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Galben.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Verde

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alb Verde.
Aeroterma Electrica Tv Ec Alba

Aerotermă electrică cu două nivele de putere: 1000W și 2000W, ușor de manevrat Termostatul vă permite să reglați temperatura dorită, în plus, este echipată cu termostat de s Pe timpul verii poate fi utilizată ca și ventilator. Aeroterma Electrica Tv Ec Alba.
Ventilator Mana Lacerta Albastru

Ventilator Lacerta Albastru Acest mic ventilator este un ventilator de mana portabil, Se incarca cu ajutorul standului inclus in pachet prin acumulator. Este un ventilator mic si usor, avand un consum de doar 5W. Ventilator Mana Lacerta Albastru.
Ventilator Mana Lacerta Roz

Ventilator Lacerta Roz Acest mic ventilator este un ventilator de mana portabil, Se incarca cu ajutorul standului inclus in pachet prin acumulator. Este un ventilator mic si usor, avand un consum de doar 5W. Ventilator Mana Lacerta Roz.
Ventilator Mana Lacerta Verde

Ventilator Lacerta Verde Acest mic ventilator este un ventilator de mana portabil, Se incarca cu ajutorul standului inclus in pachet prin acumulator. Este un ventilator mic si usor, avand un consum de doar 5W. Ventilator Mana Lacerta Verde.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.