Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Produse pentru tratare aer - dezumidificatoare, purificatoare, umidificatoare

Black Dryday! Reduceri de pana la 40% la dezumidificatoare, purificatoare, umidificatoare, si sisteme de incalzire. Campanie valabila pana pe 30 noiembrie 2021.
Black Dryday

Aerul prea uscat din camera poate provoca alergii si disconfort. Aerul uscat este personajul negativ. Alunga-l din povestile de iarna. Cumpara un umidificator Woods, WD Austria, AirNaturel sau Coplax.
Umidificatoare

Sterilizeaza aerul si suprafetele 100% natural si sanatos! Difuzor probiotic Biotica 800
Difuzor probiotic Biotica 800

Produse performante de dezumidificare, umidificare, pompe de caldura si aparate de masura umiditate sau purificare aer. Marci profesionale precum Hidros Italia, Wood's Canada, Munters Italia.

Alege un dezumidificator Woods sau Coplax, profesional sau casnic, in functie de suprafata si volumul incaperii, pentru a preveni problemele de umiditate, condens, mucegai, sau igrasie. Dezumidificatoarele sunt prevazute cu afisaj electronic al umiditatii, setarea digitala a valorii umiditatii, 2-3 trepte ventilator, temporizator, ionizare, filtrare si purificare.

Dezumidificatoarele smart pentru sanatatea casei elimina eficient umezeala, usuca rapid rufele, au touchscreen pentru control, si sunt silentioase si eficiente energetic.
Dezumidificatoare smart Dezumidificatoare
Pentru un aer cu umiditate perfecta. Dezumidificare controlata, foarte usor de folosit, usuca rapdi rufele, garantie 3 ani.

Alege purificatorul de aer care ti se potriveste. Iris, Lotus, Tulip,...

Sterilizatoarele de aer Airfree nu au consumabile, nu necesita intretinere sau filtre de schimb. Functioneaza prin captarea aerului si incalzirea acestuia la 200 grade Celsius, distrugand astfel microorganismele din aer. Dupa acest proces, aerul este eliberat in incapere. Elimina bacterii, virusi, polen cu o performanta de pana la 99,99%.

Purificatoare de aer Woods cu filtru Ion Hepa, produse de calitate superioara, fabricate in Suedia. Purificatoarele de aer si sterilizatoarele fara consumabile sunt deosebit de practice pentru ca nu necesita curatare, si nici schimbarea periodica a componentelor. Eficienta lor este de 99,98%, elimina bacteriile, praful, parul de animale, si alti daunatori din aer.
Purificator si sterilizator aer cu eliminare mirosuri Airfree Duo

In sezonul rece petrecem mult timp in interior si suntem tentati sa aerisim mai putin. Vom respira un aer poluat, dar si cu mirosuri neplacute. Sterilizatorul de aer Airfree Duo curata aerul si indeparteaza mirosurile neplacute, precum fumul de tigara, mirosurile din urma gatitului, si multe altele.
Purificatoare de aer Woods Poza Purificatoare de aer Airfree Poza

Oferte Black Week Mobilier popular
Black Friday continua cu Black Week pana pe 10 decembrie 2021. Bancute mobilier pentru camera copilului, canapele, divane, dulapuri si depozitare, insule de bucatarie si carucioare, mese, mobilier de gradina, mobilier media si tv, mobilier pentru birou, mobilier pentru copii mici si bebelusi, mobilier pentru exterior, paturi si accesorii, rafturi, scaune, separatoare camera, colectii si seturi mobila.

Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram sau Pinterest.

Gasesti aici o gama variata de dispozitive pentru controlul calitatii aerului.
Generator Ozon Blc D Pentru Aer Apa

Generator ozon BLC4000D pentru aer si apa - fabricat in Suedia Pentru indepartarea Generare ozon: 0-4000 mg/h Ventilator: 116 mc/h Tehnologie: tub ceramic Timer digital Dimensiuni: 27 Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA. Generator Ozon Blc D Pentru Aer Apa.
Dezumidificator Profesional Wcd Hg Pro Suedia

Dezumidificator WCD48HG PRO Suedia Echipament robust, ideal pentru utilizare pe santiere, Fabricat in Suedia. Filtru de aer lavabil, roti robuste, maner telescopic pentru transport usor. Dezumidificator Profesional Wcd Hg Pro Suedia.
Dezumidificator Industrial Woods Wcd Hgm

Dezumidificator profesional, pentru spatii cu volume mari si temperaturi scazute, Datorita capacitatii mari de dezumidificare, WCD6HGM evacueaza apa prin furtun direct la canalizare. Este prevazut cu filtru de praf, 2 roti mari din cauciuc spate si doua roti mici fata pentru manipul Dezumidificator Industrial Woods Wcd Hgm.
Dezumidificator Industrial D

Dezumidificator profesional D600 Pentru temperaturi de la 6 grade C. Carcasa metalica, buton ON/OFF, contor ore utilizare, prevazut cu sistem de degivrare pe gaz cald. Interval temperaturi: 6 - 36 grade C. Dezumidificator Industrial D.
Dezumidificator Purificator Woods Sw Fm Suedia

Ne face placere sa va prezentam noul model Woods SW59: dezumidificator si purificator suedez. Face parte din noua gama lansata de Woods, fabricat 100% in Suedia. Noutatea consta in noul gaz refrigerant ecologic R290. Dezumidificator Purificator Woods Sw Fm Suedia.
Dezumidificator Purificator Woods Sw Fw Suedia

Ne face placere sa va prezentam noul model Woods SW59: dezumidificator si purificator suedez. Face parte din noua gama lansata de Woods, fabricat 100% in Suedia. Noutatea consta in noul gaz refrigerant ecologic R290. Dezumidificator Purificator Woods Sw Fw Suedia.
Generator Ozon Bl D Pentru Aer

Generator ozon BL6000D pentru aer - fabricat in Suedia Pentru indepartarea mirosurilor Generare ozon: 0-6000 mg/h Ventilator: 116 mc/h Tehnologie: tub ceramic Timer digital Dimensiuni: 27 Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA. Generator Ozon Bl D Pentru Aer.
Dezumidficator Purificator Woods Ed F Canada

Domenii de utilizare: Uscarea constructiilor noi, pivnitelor, uscarea in urma inundatiilor, haine, textile, covoare, aplicatii industriale. Garantie: 6 ani de la data achizitionarii* *  Beneficiati de 6 ani garantie in cazul in care schimb Dezumidficator Purificator Woods Ed F Canada.
Dezumidificator Profesional Wcd Pro Suedia

Dezumidificator WCD3PRO Suedia Echipament robust, ideal pentru utilizare pe santiere, Fabricat in Suedia. Filtru de aer lavabil, roti robuste, maner telescopic pentru transport usor. Dezumidificator Profesional Wcd Pro Suedia.
Purificator Sterilizator Aer Profesional Inox Airfree Wm Mp

Purificator si sterilizator aer profesional inox Airfree WM600 120mp Sterilizatorul Carcasa din inox, montaj pe perete. Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din Purificator Sterilizator Aer Profesional Inox Airfree Wm Mp.
Tun Caldura Motorina B Ced

Tun caldura pe motorina, ardere directa, 44 kW. Flux mare de aer Posibilitatea de cuplare cu termostatul suplimentar de camera Doua filtre de motori Tun Caldura Motorina B Ced.
Dezumidificator Purificator Woods Ds F Hg Canada Pt

Domenii de utilizare: Incaperi unde temperatura este scazuta, dezumidificatorul functioneaza Pe langa functia de dezumidificare, acest echipament purifica aerul cu ajutorul filtrului de particu Uscarea constructiilor noi, pivnitelor, uscarea in urma inundatiilor, crame, muzee, arhive, depozite Dezumidificator Purificator Woods Ds F Hg Canada Pt.
Dezumidificator Purificator Woods Sw Fm Suedia

Ne face placere sa va prezentam noul model Woods SW42: dezumidificator si purificator suedez. Face parte din noua gama lansata de Woods, fabricat 100% in Suedia. Noutatea consta in noul gaz refrigerant ecologic R290. Dezumidificator Purificator Woods Sw Fm Suedia.
Aer Conditionat Mobil Woods Venezia Smart Home Btu

Aer conditionat portabil Woods Venezia Smart Home Woods va propune un aer conditionat Setarea temperaturii, a treptelor ventilatorului, modului de functionare sau a timerului se face cu Cu un debit de aer de 650 mc/h, face fata incaperilor de pana la 50 mp. Aer Conditionat Mobil Woods Venezia Smart Home Btu.
Aer Conditionat Mobil Woods Cb Btu

Aer conditionat portabil Woods CB 17 Woods va propune un aer conditionat mobil, Setarea temperaturii, a treptelor ventilatorului, modului de functionare sau a timerului se face cu Cu un debit de aer de 650 mc/h, face fata incaperilor de pana la 50 mp. Aer Conditionat Mobil Woods Cb Btu.
Umidificator Evaporare Wdb Lampa Uv

Set complet umidificare WDB 600: contine umidificatorul WDB 450, lampa UV. Umidificator destinat aplicatiilor casnice, bibliotecilor, muzeelor, industriei, tipografiilor etc. Principiul de umidificare: evaporarea apei reci, cel mai sanatos mod de evaporare. Umidificator Evaporare Wdb Lampa Uv.
Dezumidificator Industrial Def

Dezumidificator pentru temperaturi scazute Carcasa metalica, buton ON/OFF, prevazut Interval temperaturi: 3 - 36 grade C Domenii principale de utilizare • Uscarea constructiilor • Transport gratuit prin curierat rapid. Dezumidificator Industrial Def.
Dezumidificator Industrial Ds Pro Canada

Domenii de utilizare: Uscarea constructiilor noi, pivnitelor, uscarea in urma inundatiilor, Echipat cu carcasa metalica, roti duble din cauciuc, contor orar, manere laterale si sistem de degi Ideal pentru utilizarea pe santiere sau in medii solicitante. Dezumidificator Industrial Ds Pro Canada.
Aer Conditionat Mobil Woods Venezia Btu

Aer conditionat portabil Woods Venezia Woods va propune un aer conditionat mobil, Setarea temperaturii, a treptelor ventilatorului, modului de functionare sau a timerului se face cu Cu un debit de aer de 650 mc/h, face fata incaperilor de pana la 50 mp. Aer Conditionat Mobil Woods Venezia Btu.
Dezumidificator Purificator Woods Ds F Canada Filtru Cadou

Dezumidificator si purificator profesional Woods Canada +1 filtru SMF cadou! Domenii haine, textile, covoare, aplicatii industriale. Garantie: 6 ani de la data achizitionarii* *  Beneficiati de 6 ani garantie in cazul in care schimb Dezumidificator Purificator Woods Ds F Canada Filtru Cadou.
Umidificator Evaporare Pcmh

Umidificatorul si purificatorul PCM H 45 cu o capacitate de 2 litri / ora este recomandat Este foarte usor de utilizat si puternic, fiind capabil sa acopere suprafete de pana la 250 mp. In ciuda capacitatii sale ridicate, este deosebit de silentios si nu cantareste mai mult de 12,4 kg. Umidificator Evaporare Pcmh.
Aeroterma Electrica B Epb

Aeroterma electrica 22 kW. Putere incalzire (kW) 11 / 22 Volum aer (m3/h) 2400 • Termostat de camera incorporat • Nu consum Aeroterma Electrica B Epb.
Dezumidificator Wd Folosit Ani

Dezumidificator WD 36 folosit 1-3 ani in uscarea constructiilor. Produs in Canada de WOODS Canada. Filtru de aer nou. Dezumidificator Wd Folosit Ani.
Dezumidificator Profesional D

Dezumidificator pentru temperaturi scazute, higrostat mecanic, agent frigorific ecologic Interval de temperatura: +3 -- +40 grade C   Domenii principale de utilizare • Uscarea construct +40 °C Higrostat mecanic cu valori % umiditate relativa aer Protectie compresor Da Agent frigorifi Dezumidificator Profesional D.
Umidificator Evaporare Wdb

Umidificator destinat aplicatiilor casnice, bibliotecilor, muzeelor, industriei, Principiul de umidificare: evaporarea apei reci, cel mai sanatos mod de evaporare. Modelul WD-B450 este recomandat pentru incaperi de max. Umidificator Evaporare Wdb.
Perdea Aer Vts Wing W

Perdea aer VTS WING W100  Capacitate incalzire: 4-17 kW Debit maxim: 1850 mc/h Ventilator AC Perdea Aer Vts Wing W.
Umidificator Hace Pcm H Folosit

Umidificator model Hace PCMH 45, utilizat 1 luna. Stare foarte buna. Garantie 12 luni. Umidificator Hace Pcm H Folosit.
Umidificator Wdb Folosit

Umidificator model WD450 folosit, utilizat 1 luna. Stare foarte buna. Garantie 12 luni. Umidificator Wdb Folosit.
Dezumidificator Purificator Woods Ad G Filtre Ion Hepa

Dezumidificatorul si purificatorul de aer Woods AD30 Hybrid de la Woods face parte Recomandam utilizarea sa in incaperi de pana la 80 mp. Modelul Woods AD30 Hybrid combină cele mai ridicate standarde legate de eficiența energetică cu o Dezumidificator Purificator Woods Ad G Filtre Ion Hepa.
Purificator Aer Woods Fc Suedia Filtre Ion Hepa Mp

Purificator aer Woods 310FC cu filtre ION HEPA - ideal pentru birouri, sufragerii, Fabricat in Suedia. Garantie 10 ani impreuna cu schimbarea filtrului de particule periodic, la 6 luni. Purificator Aer Woods Fc Suedia Filtre Ion Hepa Mp.
Aer Conditionat Mobil Torino Btu

Aer conditionat portabil Woods Torino 9.000 BTU Woods va propune un aer conditionat Setarea temperaturii, a treptelor ventilatorului, modului de functionare sau a timerului se face cu Cu un debit de aer de 650 mc/h, face fata incaperilor de pana la 50 mp. Aer Conditionat Mobil Torino Btu.
Generator Ozon Bl Pentru Aer

Generator ozon BL100 pentru aer - fabricat in Suedia Pentru indepartarea mirosurilor Generare ozon: 0-500 mg/h Ventilator: 116 mc/h Tehnologie: tub ceramic Timer Dimensiuni: 270x180x160 Generator Ozon Bl Pentru Aer.
Dezumidificator Woods Mrd Capacitate Afisaj Umiditate

Destinat locuintelor, birourilor, bailor, demisolurilor. Consum foarte scazut de energie, silentios, compact. Ideal pentru uscarea rufelor. Dezumidificator Woods Mrd Capacitate Afisaj Umiditate.
Dezumidificator Woods Mrd Silent Capacitate Afisaj

Destinat locuintelor, birourilor, bailor, demisolurilor. Consum foarte scazut de energie, silentios, compact. Capacitate 25 litri/zi. Dezumidificator Woods Mrd Silent Capacitate Afisaj.
Purificator Sterilizator Aer Airfree Lotus Mp

Purificator si sterilizator aer Airfree Lotus Sterilizatorul de aer Lotus de la Petalele purificatorului se deschid, asemănător cu floarea de lotus, la pornirea sa. Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din Purificator Sterilizator Aer Airfree Lotus Mp.
Purificator Sterilizator Aer Airfree  Mp

Purificator si sterilizator aer Airfree P150 Sterilizatorul de aer P 150 de la Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din Airfree® este soluția naturală la astm, alergii respiratorii și mucegai. Purificator Sterilizator Aer Airfree Mp.
Aer Conditionat Mobil Woods Roma Btu

Aer conditionat portabil Woods Roma 7000 BTU Woods va propune un aer conditionat Setarea temperaturii, a treptelor ventilatorului, modului de functionare sau a timerului se face cu Cu un debit de aer de 650 mc/h, face fata incaperilor de pana la 50 mp. Aer Conditionat Mobil Woods Roma Btu.
Dezumidificator Casnic D Capacitate Afisaj Electronic

Dezumidificator casnic D430 de capacitate 30 litri/zi, destinat utilizarii casnice, Usor de utilizat si setat cu ajutorul ecranului incorporat care va indica umiditatea setata si umidi Aerul Umed este aspirat printr-un filtru lavabil, aerul uscat este reintrodus in incapere prin fanta Dezumidificator Casnic D Capacitate Afisaj Electronic.
Purificator Sterilizator Aer Airfree Iris Mp

Purificator si sterilizator aer Airfree Iris 150 Sterilizatorul de aer Iris 150 de Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din Airfree ® este soluția naturală la astm, alergii respiratorii și mucegai. Purificator Sterilizator Aer Airfree Iris Mp.
Dezumidificator Woods Mrd Capacitate

MRD 17 este un dezumidificator din gama Woods destinat aplicatiilor casnice. Principiul de dezumidificare: condensarea. Destinat locuintelor, birourilor, bailor, demisolurilor. Dezumidificator Woods Mrd Capacitate.
Difuzor Probiotice Biotica Sterilizator Aer Suprafete

BIOTICA 800 difuzează în aerul încăperii bacteriile benefice organismului uman: probiotice. Pachetul contine: difuzorul Biotica 800 + 1 cartus de 112 ml solutie probiotice + 1 transformator. Probioticele sterilizează aerul și suprafețele afectate de virusuri, bacterii, alte particule dă Difuzor Probiotice Biotica Sterilizator Aer Suprafete.
Purificator Sterilizator Aer Airfree E Mp

Purificator si sterilizator aer Airfree E80 Sterilizatorul de aer E80 de la Airfree Îl recomandăm cu încredere și pentru folosirea în grădinițe, creșe, cabinete medicale, polic Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din Purificator Sterilizator Aer Airfree E Mp.


Unelte, utilaje si echipamente--Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Parcul Central - Valea lui Mihai - Obiective turistice inedite

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.