Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Saltele si perne din spuma Latex

Toate tipurile de saltele Latex satisfac pe deplin nevoia noastra de confort. Corpul este relaxat la maximum, coloana vertebrala are suport pe toata lungimea sa, miscarile corpului nostru sunt libere. Saltelele Latex asigura suport diferentiat pentru diferitele parti ale corpului.
De ce sa cumperi o saltea Latex
De ce sa cumperi o saltea Latex? Pentru ca are 7 zone de confort pe lungimea saltelei. Ele sprijina de-a lungul coloanei vertebrale si au o duritate diferita, care ofera confort pentru glezne, genunchi, coapse, solduri, talie, umeri si cap. Nucleul din spuma de latex cu 7 zone ortopedice reactioneaza si se adapteaza la formele corpului dumneavoastra.

Saltele si perne Latex
Saltea din latex Combo - Gel, Memory, Organic. Prima saltea cu inaltime de 26 cm sau mai mult. O saltea care combina proprietatile unice ale spumei din latex cu materialul inovativ Cool Gel strat din fibra de nuca de cocos pentru o ventilatie mai buna. Sapte zone de confort.

Saltele si perne Latex
Saltea Memory Latex, fara analog pe piata. Memory Latex Lux este salteaua care combina cele doua tehnologii intr-una singura. Memory Latex in partea superioara si Latex in partea inferioara. Spuma revolutionara Memory Latex, care combina efectul de memorie cu calitatile latexului.

Saltele si perne Latex
Saltea din latex Black Label. Luxul combinat cu confortul, imaginatia si calitatea. Aspect si design elegant. Husa din material triplu, strat de culoare neagra. Sapte zone de confort.

Saltele si perne Latex
Saltea din latex Lux. Tesatura triplu strat cu tratament antibacterian si anticarieni. Sapte zone de confort. Nucleu monolitic din latex 100%.

Saltele si perne Latex
Saltea din latex Air Air. Mai mult confort, ventilatie mai buna si flexibilitate. Un confort mai mare, o ventilatie si flexibilitate mai buna. Prelucrare antibacteriana cu ioni de argint. Sapte zone de confort.

Gadgeturi Samsung splendid
Prinde oferte de zile mari pentru gadgeturile Samsung.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de saltele si perne pentru tine.
Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica

Dormitul pe o saltea ortopedica poate fi colacul de salvare atunci cand vine vorba de starea de sanatate a coloanei vertebrale i a spatelui in general. Aceste saltele se evidentiaza Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica

Caracteristici tehnice saltea ortopedica Terra Spring Comfort -Husa detasabila din tricot cu Aloe Vera, lavabila la 30-40 grade -Nucleu format din plasa de arcuri tip Bonell, grosime Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Lux Ortopedica Perne Husa Hipoalergenica

Super Relax Comfort Iris face parte din categoria saltelelor cu arcuri, ortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteaua Superlux 140x200 Iris este confectionata Set Saltea Lux Ortopedica Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Spring Pilota Vara Microfibra

Salteaua Topaz Super Spring ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate, daca aveti un somn agitat sau pozitia in care dormiti. Caracteristici Set Saltea Spring Pilota Vara Microfibra.
Set Saltea Pocket One Perne Husa Hipoalergenica Pilota

Marte Pocket One este compusa din arcuri impachetate individual Pocket 800 aproximativ 800 de arcuri pe 7 zone de confort in versiune matrimoniala cu miscare independenta si sustinere Set Saltea Pocket One Perne Husa Hipoalergenica Pilota.
Set Saltea Superortopedica Perne Husa Pilota Microfibra Iarna

Super Relax Comfort Tulip face parte din categoria saltelelor cu arcuri, superortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteua superortopedica 140x200 Tulip este Set Saltea Superortopedica Perne Husa Pilota Microfibra Iarna.
Saltea Standard Spring Comfort Pilota Vara Microfibra

Salteaua Ulise Standard Spring Comfort 140x200 este ideala pentru persoanele ce doresc o saltea ferma, cu rigiditate tare. Aceasta combina cu succes rezistenta arcurilor de tip Bonell Saltea Standard Spring Comfort Pilota Vara Microfibra.
Set Saltea High Comfort Pilota Vara Microfibra

Salteaua Hermes Super High Comfort 140x200 este o saltea cu fermitate medie spre tare, din spuma High Resilience conturata pe 5 zone de confort. Nucleul saltelei este realizat din spuma Set Saltea High Comfort Pilota Vara Microfibra.
Set Saltea Spring Husa Hipoalergenica

Salteaua Topaz Super Spring ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate, daca aveti un somn agitat sau pozitia in care dormiti. Caracteristici Set Saltea Spring Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica

Salteaua Cronos HR Spring Comfort 140x200 imbina cu succes rezistenta arcurilor tip Bonell cu beneficiile spumei High Resilience. Structura saltelei este formata din - nucleu din plasa Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica

Dormitul pe o saltea ortopedica poate fi colacul de salvare atunci cand vine vorba de starea de sanatate a coloanei vertebrale i a spatelui in general. Aceste saltele se evidentiaza Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica

Salteaua Terra pe arcuri asigur o aerisire perfect a saltelei. Elasticitate i confort sporit pe o suprafa ortopedic . Tehnologia arcurilor este consacrat de peste 100 de ani. In varianta Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Superortopedica Lux Perne Husa Hipoalergenica

Super Relax Comfort Iris face parte din categoria saltelelor cu arcuri, ortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteaua Superlux 140x200 Iris este confectionata Set Saltea Superortopedica Lux Perne Husa Hipoalergenica.
Saltea Standard Spring Comfort Perne Microfibra

Salteaua Ulise Standard Spring Comfort 140x200 este ideala pentru persoanele ce doresc o saltea ferma, cu rigiditate tare. Aceasta combina cu succes rezistenta arcurilor de tip Bonell Saltea Standard Spring Comfort Perne Microfibra.
Set Saltea Pocket One Perne Ortopedice Memory Sb

Marte Pocket One este compusa din arcuri impachetate individual si spuma poliuretanica, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei i ofera o pozitie Set Saltea Pocket One Perne Ortopedice Memory Sb.
Set Saltea High Comfort Perne Microfibra

Salteaua Hermes Super High Comfort 140x200 este o saltea cu fermitate medie spre tare, din spuma High Resilience conturata pe 5 zone de confort. Nucleul saltelei este realizat din spuma Set Saltea High Comfort Perne Microfibra.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica

Caracteristici tehnice saltea superortopedica Uranus 160x200 - Nucleu format din plasa de arcuri tip Bonell, grosime arc 2,2 mm - 3 fasii de burete de 4 cm grosime intre arcuri pentru Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Comfort Flex Perne Husa Hipoalergenica Pilota

Caracteristici tehnice saltea Mercur Comfort Flex Plus 140x200 -Husa detasabila din tricot cu Aloe Vera si lavabila la 30-40 grade -Nucleu sandwich format din 14 cm spuma poliuretanica Set Saltea Comfort Flex Perne Husa Hipoalergenica Pilota.
Saltea Standard Spring Comfort Husa Hipoalergenica

Salteaua Ulise Standard Spring Comfort 140x200 este ideala pentru persoanele ce doresc o saltea ferma, cu rigiditate tare. Aceasta combina cu succes rezistenta arcurilor de tip Bonell Saltea Standard Spring Comfort Husa Hipoalergenica.
Set Saltea High Comfort Husa Hipoalergenica

Salteaua Hermes Super High Comfort 140x200 este o saltea cu fermitate medie spre tare, din spuma High Resilience conturata pe 5 zone de confort. Nucleul saltelei este realizat din spuma Set Saltea High Comfort Husa Hipoalergenica.
Saltea Multiflex Care

Grosime: +/- 21 cm.DuoSystem H2-H3 care asigura doua zone independente de fermitate pentru fiecare fata.Produsa din componente ecologice care nu sunt daunatoare pentru sanatate.Procesul Saltea Multiflex Care.
Set Saltea Eco Memory Perne Husa Hipoalergenica Pilota

Caracteristici tehnice saltea Venus Eco Memory 140x200 - Structura 14 cm spuma poliuretanica standard - densitate 28 kg/mc incadrata de 2 cm spuma cu memorie densitate 50 kg/mc si de Set Saltea Eco Memory Perne Husa Hipoalergenica Pilota.
Saltea Safran Organic Cotton Drimus

Respingeti monotonia din dormitor si imbratisati o saltea noua, cu totul speciala - Safran 160x200. Aceasta nu face compromisuri in ceea ce priveste confortul, ci furnizeaza cantitatea Saltea Safran Organic Cotton Drimus.
Set Saltea Pocket Spring Perne Puls Husa Hipoalergenica

Set Saltea Pocket Spring 140x200 plus 2 perne 50x70 puls Husa hipoalergenica plus Pilota microfibra iarna 180x200 Sistemul Pocket Spring este una dintre cele mai mari inovatii in industria Set Saltea Pocket Spring Perne Puls Husa Hipoalergenica.
Saltea Spring

Salteaua Topaz Super Spring ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate, daca aveti un somn agitat sau pozitia in care dormiti. Caracteristici Saltea Spring.
Saltea Revance Memory Spuma Memory Husa Detasabila Perne Bonus

14 cm de Spuma HRn Cei 14 cm de spuma HR genera ie 2015 va ofera o sus inere ideala Ón timpul nop ii pastrand un nivel de confort optim pe toata durata somnului. n n n n 6 cm de Memoryn Saltea Revance Memory Spuma Memory Husa Detasabila Perne Bonus.
Set Saltea Spring Perne Microfibra

Salteaua Topaz Super Spring ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate, daca aveti un somn agitat sau pozitia in care dormiti. Caracteristici Set Saltea Spring Perne Microfibra.
Set Saltea Latex Saltex Husa Elastic

Materialul saltelei, latex ul este ideal pentru cei ce vor sa doarma intr un mod natural si sanatos. Stofa saltelei este Silver Care cu fire de argint . Salteaua este elastica si cu Set Saltea Latex Saltex Husa Elastic.
Set Saltea Comfort Flex Perne Husa Hipoalergenica Pilota

Salteaua Mercur iti ofera confortul necesar indiferent de pozitia adoptata in timpul noptii. Mercur Comfort Flex este o saltea ortopedica cu nucleul format din diferite densitati de Set Saltea Comfort Flex Perne Husa Hipoalergenica Pilota.
Set Saltea Pocket One Husa Hipoalergenica Perne Microfibra

Arcurile independente au o actiune individuala asupra corpului pastrand o pozitie corecta a coloanei/intregului corp pe toata durata somnului. Alt mare avantaj al acestei saltele/tehnologii Set Saltea Pocket One Husa Hipoalergenica Perne Microfibra.
Saltea Basic Pocket Inspiration Vara Iarna Perne Bonus

Somn Excep ionaln Te odihne ti foarte bine indiferent cum dormi, pe spate, pe lateral sau pe burta, datorita sustinerii ideale oferita de salteaua pe arcuri. nn n n n Arcuri Ómpachetate Saltea Basic Pocket Inspiration Vara Iarna Perne Bonus.
Set Saltea Superortopedica Perne Microfibra Husa Hipoalergenica

Super Relax Comfort Tulip face parte din categoria saltelelor cu arcuri, superortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteua superortopedica 140x200 Tulip este Set Saltea Superortopedica Perne Microfibra Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Superortopedica Pilota Vara Microfibra

Super Relax Comfort Tulip face parte din categoria saltelelor cu arcuri, superortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteua superortopedica 160x200 Tulip este Set Saltea Superortopedica Pilota Vara Microfibra.
Set Saltea Eco Memory Perne Husa Hipoalergenica Pilota

Aceasta saltea face parte din categoria de saltele ergonomice, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata. Spuma memory a inceput ca un produs studiat Set Saltea Eco Memory Perne Husa Hipoalergenica Pilota.
Set Saltea Pocket One Pilota Microfibra Iarna

Arcurile impachetate individual AGRO Germania PUNKTOFLAEX ofera diversitate si confort pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Plasa de arcuri impachetate individual 800 de arcuri/m2 Set Saltea Pocket One Pilota Microfibra Iarna.
Set Saltea Pocket Spring Perne Husa Hipoalergenica

Salteaua Pocket Spring ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate cand salteaua este folosita de 2 persoane, miscarile primei persoane Set Saltea Pocket Spring Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Superortopedica Pilota Microfibra Iarna

Super Relax Comfort Tulip face parte din categoria saltelelor cu arcuri, superortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteua superortopedica 140x200 Tulip este Set Saltea Superortopedica Pilota Microfibra Iarna.
Saltea Standard Spring Comfort

Salteaua Ulise Standard Spring Comfort este ideala pentru persoanele ce doresc o saltea ferma, cu rigiditate tare. Aceasta combina cu succes rezistenta arcurilor de tip Bonell si confortul Saltea Standard Spring Comfort.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica

Salteaua Cronos HR Spring Comfort 140x200 imbina cu succes rezistenta arcurilor tip Bonell cu beneficiile spumei High Resilience. Structura saltelei este formata din - nucleu din plasa Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Hipoalergenica.
Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica Pilota Iarna

Dormitul pe o saltea ortopedica poate fi colacul de salvare atunci cand vine vorba de starea de sanatate a coloanei vertebrale i a spatelui in general. Aceste saltele se evidentiaza Set Saltea Forte Ortopedic Perne Husa Hipoalergenica Pilota Iarna.
Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Pilota Microfibra Iarna

Salteaua Terra Spring Comfort este alegerea potrivita pentru un somn odihnitor si confortabil datorita structurii box spring. Aceasta stuctura din plasa de arcuri tip Bonell este incadrata Set Saltea Spring Comfort Perne Husa Pilota Microfibra Iarna.
Set Saltea Superortopedica Lux Perne Husa Pilota Microfibra Iarna

Super Relax Comfort Iris face parte din categoria saltelelor cu arcuri, ortopedice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale. Salteaua Superlux 140x200 Iris este confectionata Set Saltea Superortopedica Lux Perne Husa Pilota Microfibra Iarna.

Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Cascada Scaricica - Comanesti - Atractii turistice Romania

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.