Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Amenajare baie - Mobilier baie

Estetica in amenajarea baii consta in materialele alese, paleta de culori si decoratiunile pe care le folosesti pentru a imbogati vizual acest loc.
Amenajare baie Poza

Gasesti aici o gama variata de mobila pentru baie, pentru casa ta.
Dulap Baie Suspendat Bej Citterio

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Bej Citterio.
Dulap Baie Suspendat Citterio

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Citterio.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Myday Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Taupe Myday Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Taupe Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Acanto Sertare

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Baza Lavoar Suspendat Acanto Sertare.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Nisip Acanto Sertare

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Baza Lavoar Suspendat Nisip Acanto Sertare.
Dulap Baie Oglinda Bej Citterio Raft

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Oglinda Bej Citterio Raft.
Dulap Baie Oglinda Citterio Raft

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Oglinda Citterio Raft.
Dulap Inalt Suspendat Acanto Sertare

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Acanto Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Nisip Acanto Sertare

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Nisip Acanto Sertare.
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Myday Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Taupe Myday Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Taupe Myday Sertar.
Dulap Inalt Suspendat Myday

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Inalt Suspendat Myday.
Dulap Inalt Suspendat Taupe Myday

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Inalt Suspendat Taupe Myday.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Xeno Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Gloria Mdf

Specificatii tehnice dulap inalt suspendat cu usa si sertare KolpaSan Gloria 150 cm Un produs de design fabricat de Kolpasan, Slovenia dulap inalt suspendat cu 1 usa si 2 sertare; sertare Dulap Inalt Suspendat Gloria Mdf.
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto.
Dulap Oglinda Suspendat Option Plus Reflectorizant

Geberit Option si Geberit Option Plus sunt oglinzi si dulapuri cu oglinda care au iluminare Dulap Oglinda Suspendat Option Plus Reflectorizant.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nisip Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nisip Sertare.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nuc Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nuc Sertare.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Sertare.
Dulap Suspendat Lavoar Slim Lux Pal Stejar

Aceasta linie de mobilier se bucura de un design elegant si rafinat, fiind astfel potrivita pentru orice fel de amenajari Dulap Suspendat Lavoar Slim Lux Pal Stejar.
Dulap Oglinda Suspendat Option Reflectorizant

Dulap cu oglinda suspendat Geberit Option reflectorizant 3 usi 120 cm Adecvat pentru toate seriile de camere de baie Iluminare cu LED Iluminare indirecta Comutator de senzor tactil Dulap Oglinda Suspendat Option Reflectorizant.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Sifon Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Sifon Xeno Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Acanto

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Acanto.
Dulap Inalt Suspendat Nisip Acanto

Colectia Acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Nisip Acanto.
Dulap Baie Suspendat Bej Xeno

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Bej Xeno.
Dulap Suspendat Lavoar Archie Mdf

Colectia Archie, cu un design minimalist, permite crearea unor forme compacte, ce se preteaza unui stil de viata modern si locuintelor contemporane Conceptul modular ofera posibilitati Dulap Suspendat Lavoar Archie Mdf.
Dulap Baie Suspendat Bej Icon Oglinda

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Bej Icon Oglinda.
Dulap Baie Suspendat Icon Oglinda

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Icon Oglinda.
Oglinda Iluminare Led Citterio

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Oglinda Iluminare Led Citterio.
Oglinda Iluminare Led Citterio Bej

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Oglinda Iluminare Led Citterio Bej.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Greige Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Greige Xeno Sertare.
Dulap Baie Suspendat Xeno

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Xeno.
Dulap Baie Suspendat Bej Icon

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Bej Icon.
Dulap Baie Suspendat Icon

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Icon.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Bej Citterio Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Bej Citterio Sertar.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Citterio Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Citterio Sertar.
Dulap Baie Suspendat Stejar Natural Icon Oglinda

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Stejar Natural Icon Oglinda.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Myday Sertar

Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Myday Sertar.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Mese, scaune, saltele--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2020 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.