Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Mobilier. Decoratiuni, in special din metal

Mese si scaune, bancute si taburete, scaune de birou si console cu stil. Decor elegant si primitor de toamna. Colectie de sticla decorativa lucrata manual. Lumanari lacuite sau cu aspect metalic si suporturi, ghivece si jardiniere, sfesnice si felinare, decor perete.

Suporturi lumanari
Suporturi lumanari.

Terasa si gradina
Ghivece si suporturi de flori pentru exterior, clopotei de vant si ghirlande, decoratiuni terasa si gradina, felinare si suporturi pentru lumanari exterior, mobilier exterior.

Livrare rapida
Vaze, boluri, suporturi de flori. Figurine si sculpturi tematice. Lustre, lampadare si veioze de diferite stiluri. Accesorii si decoratiuni, felinare si ghirlande.

Mobilier
Biblioteci, birouri, bufete si dulapuri, canapele, cuiere, fotolii, masute si mese, noptiere, scaune, si rafturi.

Purificatoare minunat
Produse performante de dezumidificare, umidificare, si aparate de masura umiditate sau purificare aer. Marci profesionale precum Hidros Italia, Wood's Canada, Munters Italia.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de decoratiuni pentru casa ta.
Tie Dye Indigo Set Role Tapet Dormitor Netesut Multicolor

O pies interesanta, inspirata de tehnica de colorare tie-dye, in nuante de albastru indigo. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role Tie Dye Indigo Set Role Tapet Dormitor Netesut Multicolor.
Asian Fruits Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet minunat, pe fundal negru, ilustrand fructe si flori asiatice, care va crea un perete vesel. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Asian Fruits Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Goldfish Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet uimitor pe un fundal deschis, ce prezinta culori fabuloase, care creeaza o atmosfer vibranta si relaxanta in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Goldfish Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Mr Boyd

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Mr Boyd's Animals Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Tribeca Inverted Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design decorativ fabulos, inspirat din bogatia detaliilor arhitecturale ale Manhattan-ului, care va transforma fiecare mediu intr-o adevarata lucrare de arta. Fiecare Tribeca Inverted Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Marbled Paper Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design spectaculos, in nuante de verde si gri, cu detalii marmorate, care aduce la viata orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea Marbled Paper Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Kashgar Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design frumos, care ilustreaza unul dintre modelele din China de Vest. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au Kashgar Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Bird Of Happiness Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un model captivant pe un fundal deschis, reprezentand cocori japonezi cunoscuti ca simbol al norocului, longevitatii si fidelitatii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola Bird Of Happiness Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Collage Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Collage Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Mimulus Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un aranjament luxuriant de elemente florale si frunzis. Tapetul Mimulus scoate la iveala curajul tacut si puterea care se ascund in noi toti. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Mimulus Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Hexa Onyx Tapet Netesut Multicolor

Un tapet elegant si contemporan, cu insertii metalice liniare si unghiuri geometrice, pentru un interior elegant, de impact. Pentru montajul corect al tapetelor MINDTHEGAP este recomandat Hexa Onyx Tapet Netesut Multicolor.
I Love You Set Role Tapet Netesut Negru

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este I Love You Set Role Tapet Netesut Negru.
Treasure Island Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor

O adevarata capodopera tropicala, pe fundal roz, cu un model floral minunat, care va aduce o frumusete incontestabila in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Treasure Island Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Flying Objects Set Role Tapet Bucatarie Netesut Albastru

Un tapet animat, cu un model repetitiv, prezentat in culori luminoase si contrastante, pe un fundal albastru deschis, care va aduce atingerea artei pop in orice mediu. Fiecare cutie Flying Objects Set Role Tapet Bucatarie Netesut Albastru.
Pseudomorph Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design geometric minunat, pe un fundal albastru, ce ofera profunzime si dinamism fiecarui interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Pseudomorph Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Coral Reef Ultramarine Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, cu culori frumoase. Recifele de corali sunt adesea numite padurile tropicale ale marii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Coral Reef Ultramarine Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Goddess Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu o minunata ilustratie reprezentand Zeiele hinduse, sursa feminina de putere din Univers. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Goddess Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Kiss My Ass Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design plin de umor, un alt ingredient cheie al artei pop, pe un fundal albastru deschis. Acest tapet va aduce zambete in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Kiss My Ass Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Gypsy Ochre Set Role Tapet Netesut Multicolor

Cu un design de inspiratie boema, tapetul Gypsy Ochre prezinta o multime de motive florale si folclorice. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Gypsy Ochre Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Anna

O colectie de bijuterii antice, pe fundal negru, inspirata din manuscrisul unic Cartea bijuteriilor Ducesei Anna de Bavaria. Acest design atemporal va va transpune intr-o stare de spirit Anna's Jewelry Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Excuse Me Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Excuse Me Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Gramercy Emerald Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design provocator si opulent, cu detalii metalice elegante si nuante de smarald, care vor oferi un stil sublim oricarui interior. Pentru montajul corect al tapetelor Gramercy Emerald Tapet Netesut Multicolor.
Palm Springs Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design luxuriant ce prezinta un frunzis tropical, pe fundal deschis, inspirat de gradinile exotice din Palm Spring. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea Palm Springs Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Washed Shibori Indigo Set Role Tapet Netesut Multicolor

O lucrare de art unica, ce ilustreaza tesaturi vopsite cu tehnica tie-dye, in nuante indigo. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 Washed Shibori Indigo Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Heart Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Heart Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Brocade Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Design-ul antic, special, pe fundal negru, inspirat din liniile aproape sculpturale ale modei din timpul Renasterii, a fost combinat perfect cu frumusetea rafinata si eleganta brocartului. Brocade Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Hindu Bloom Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design floral indian captivant, pe fundal negru. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 Hindu Bloom Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Palmeras Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design exotic, pe fundal negru, cu palmieri impresionanti, care creeaza o atmosfera tropicala in orice mediu. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are Palmeras Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Algae Navy Set Role Tapet Netesut Multicolor

Tapetul Algae Moss are un design care prezinta o selecie uimitoare de diferite alge marine pe un fundal de un albastru intens. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are Algae Navy Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Fontainebleau Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design decorativ jucaus, pe un fundal intunecat, inspirat din Frana Renasterii timpurii. Francois I a transformat salamandra in emblema, aceasta devenind reprezentativa in istoria Fontainebleau Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Ma Belle Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Ma Belle Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Light Corals Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, pe un fundal deschis, care va va ajuta sa abtineti un aspect frumos si natural in fiecare mediu. Fiecare cutie contine 3 role Light Corals Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Green Sanctuary Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet captivant pe un fundal albastru intens, care ilustreaza detalii minunate la scara larga cu diferite ferigi si verbine, oferind un adevarat elogiu botanic. Fiecare cutie contine Green Sanctuary Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Coral Reef Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, pe un fundal alb. Recifele de corali sunt adesea numite padurile tropicale ale marii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Coral Reef Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Beverly Hills Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design extravagant si exotic, pe un fundal roz, in culori calde, frumoase, care aduce stilul de viata plin de farmec din Beverly Hills in fiecare interior. Acest design va oferi Beverly Hills Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Adras Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet ce prezinta o interpretare moderna a desenelor traditionale, la scara mica, alaturi de o broderie realizata pe material textil, pe un fundal albastru. Fiecare cutie contine Adras Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Pseudomorph Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design geometric minunat, pe fundal alb, care ofera profunzime si dinamism fiecarui interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele Pseudomorph Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Tribeca Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design decorativ fabulos, inspirat din bogatia detaliilor arhitecturale ale Manhattan-ului, care va transforma fiecare mediu intr-o adevarata lucrare de arta. Fiecare Tribeca Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Neon Kiss Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet decorativ ce reprezinta un sarut de inspiratie pop art, cu o gam de culori atragatoare, ce ofera un design unic oricarui interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Neon Kiss Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Water Lilies Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet floral impresionant, cu nuferi de dimensiuni mari, pe un fundal negru care va aduce o energie pozitiva oricarui interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola Water Lilies Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Wilderness Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design inovator, care combina modele detaliate si culori vii. Astractul si expresia sunt unite in acest tapet, care va aduce sentimente pozitive in fiecare interior. Wilderness Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Lakay Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design remarcabil care prezinta unul dintre modelele antice asiatice. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au Lakay Set Role Tapet Netesut Multicolor.

Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Izbucul Jalesului - Obiective turistice din Romania

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.