Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Canapele extensibile si coltare confortabile

Canapele extensibile, fixe. si divane pentru living, perfecte pentru dormit sau relaxare. Coltare confortabile pentru camera ta de zi, modele cu design modern.
Canapele extensibile Poza Coltare confortabile Poza

Gasesti aici o gama variata de canapele si coltare pentru locuinta ta.
Coltar Extensibil Asti Sezlong Dreapta

Coltar Extensibil Asti Sezlong Dreapta Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Asti Sezlong Stanga

Coltar Extensibil Asti Sezlong Stanga Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Canapea Fixa Bari Light Brown

Canapea Fixa Bari Light Brown Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului.
Coltar Extensibil Manilla Sezlong Dreapta

Coltar Extensibil Manilla Sezlong Dreapta Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Manilla Sezlong Stanga

Coltar Extensibil Manilla Sezlong Stanga Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Tetiera Reglabila Play Sezlong Dreapta

Coltar Extensibil Tetiera Reglabila Play Sezlong Dreapta Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Tetiera Reglabila Play Sezlong Stanga

Coltar Extensibil Tetiera Reglabila Play Sezlong Stanga Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Sezlong Dreapta Girona Grej

Coltar Extensibil Sezlong Dreapta Girona Grej Modelul este extensibil, devenind u pat confortabil.
Coltar Extensibil Sezlong Stanga Girona Grej

Coltar Extensibil Sezlong Stanga Girona Grej Modelul este extensibil, devenind u pat confortabil.
Canapea Fixa Mike Grey

Canapea Fixa Mike Grey Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului.
Canapea Fixa Pauline Rose

Canapea Fixa Pauline Rose Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului.
Canapea Fixa Capri Brown

Canapea Fixa Capri Brown Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de penele din componenta sezutului.
Coltar Tapitat Stofa Calverton Anthracite Sezlong Dreapta

Coltar Tapitat Stofa Calverton Anthracite Sezlong Dreapta Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.
Coltar Tapitat Stofa Calverton Anthracite Sezlong Stanga

Coltar Tapitat Stofa Calverton Anthracite Sezlong Stanga Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.
Coltar Tapitat Stofa Calverton Light Grey Sezlong Stanga

Coltar Tapitat Stofa Calverton Light Grey Sezlong Stanga Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.
Canapea Fixa Trick

Canapea Fixa Trick Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului.
Coltar Extensibil Verona Sezlong Dreapta

Coltar Extensibil Verona Sezlong Dreapta Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Coltar Extensibil Verona Sezlong Stanga

Coltar Extensibil Verona Sezlong Stanga Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.
Canapea Fixa Axel Clean

Canapea Fixa Axel Clean Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului.
Coltar Extensibil Tempo Sezlong Dreapta

Coltar Extensibil Tempo Sezlong Dreapta Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica T30.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Mese, scaune, saltele--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobila pentru toata casa

Copyright 2004-2020 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.