Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Vitrine Ieftine

57 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Alb - 7875

Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Alb. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Alb - 7876

Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Alb. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Stejar Sonoma - 7877

Vitrina Pal Usa Sertare Lima W Stejar Sonoma. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Vitrina Office - 7434

Vitrina Office. 80 cm, 190 cm, 36 cm..
Vitrina Usa Small Eton Alb - 6887

Vitrina Usa Small Eton Alb. Asamblare: Produsul nu este montat..
Vitrina Pal Sertare Usa Nest W Stejar - 6836

Vitrina Pal Sertare Usa Nest W Stejar. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Vitrina Pal Usa Gabrielle Alb - 6473

Vitrina Pal Usa Gabrielle Alb. Usa vitrinei este din MDF si sticla transparenta..
Vitrina Suspendata Pal Usa - 6444

Vitrina Suspendata Pal Usa. Dimensiuni: Latime: 42 cm Adancime: 41 cm Inaltime: 133 cm Greutate: 45 kgn Produsul este realizat din pal si MDF..
Vitrina Suspendata Pal - 6239

Vitrina Suspendata Pal. Dimensiuni exterioare: Latime: 87 cm Adancime: 38 cm Inaltime: 123 cm Greutatea produsului: 48 kgn Produsul este realizat din MDF, pal si sticla..
Vitrina Pal Usi Gabrielle Alb - 5416

Vitrina Pal Usi Gabrielle Alb. Usile vitrinei sunt din MDF si sticla transparenta..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina