Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Taburete Ieftine - Safavieh - Kalatzerka - Oresteluchetta

163 produse gasite. Safavieh - Kalatzerka - Oresteluchetta - Bizzotto - Selectie sortata dupa pret crescator.

Articole sanitare Ideal Standard distinctiv
Colectii Ideal Standard variate ca design si tehnologie. Baterii si mobilier baie, lavoare, vase de toaleta. De la o baie cu inspiratie clasica pana la un ambient contemporan.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Taburet Bumbac Albastru Deschis Taman Albastru - 20416

Taburet bumbac albastru deschis GL TAMAN TYP 1 este realizat cu un design sub forma de bila. Taburetul este foarte Taburet Bumbac Albastru Deschis Taman Albastru.
Taburet Material Bej Imprimeu Lemn Ronda Multicolor - 20417

Taburet material bej cu imprimeu/lemn GL RONDA are o forma rotunda, avand baza foarte groasa si realizata din material Taburet Material Bej Imprimeu Lemn Ronda Multicolor.
Taburet Alb Dungat Wagner Multicolor - 20271

Taburet alb/model dungat GL WAGNER 1 are o forma patrata si alungita. Acesta este realizat cu un cadru si picioare Taburet Alb Dungat Wagner Multicolor.
Taburet Impletit Bumbac Mentol Peppermint Gobi Verde Menta - 20272

Taburet impletit bumbac mentol-peppermint GL GOBI TYP 2 are o forma rotunda, ca o minge, avand intreaga suprafata Taburet Impletit Bumbac Mentol Peppermint Gobi Verde Menta.
Taburet Material Gri Maro Ragin Gri - 20194

Taburet material gri-maro GL RAGIN are o forma ovala, cu un design interesant si foarte modern, in doua culori, fiind Taburet Material Gri Maro Ragin Gri.
Taburete Alb Abot Alb - 20056

Taburet alb GL ABOT este realizat cu un cadru metalic de culoare alba cu manere metalice tapitate si sezut tapitat Taburete Alb Abot Alb.
Taburete Maro Negru Abot Maro - 20057

Taburet maro/negru GL ABOT este realizat cu un cadru metalic de culoare neagra cu manere metalice tapitate si sezut Taburete Maro Negru Abot Maro.
Taburet Piele Eco Alba Nela Alb - 19980

Taburet piele eco alba GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe suprafata Taburet Piele Eco Alba Nela Alb.
Taburet Piele Textila Maro Nela Maro - 19981

Taburet piele textila maro GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe Taburet Piele Textila Maro Nela Maro.
Taburet Piele Textila Neagra Nela Negru - 19982

Taburet piele textila neagra GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe Taburet Piele Textila Neagra Nela Negru.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina