Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Taburete Ieftine - Safavieh - Kalatzerka - Oresteluchetta

163 produse gasite. Safavieh - Kalatzerka - Oresteluchetta - Bizzotto - Selectie sortata dupa pret crescator.

Mobilier baie de design
Colectia de mobilier baie. Dulap alb cu 1 sertar. Dulapior suspendat alb. Dulap alb, comoda pentru prosoape. Dulap alb inalt, cu rafturi pentru prosoape.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Taburet Bumbac Albastru Deschis Taman Albastru - 20437

Taburet bumbac albastru deschis GL TAMAN TYP 1 este realizat cu un design sub forma de bila. Taburetul este foarte Taburet Bumbac Albastru Deschis Taman Albastru.
Taburet Material Bej Imprimeu Lemn Ronda Multicolor - 20438

Taburet material bej cu imprimeu/lemn GL RONDA are o forma rotunda, avand baza foarte groasa si realizata din material Taburet Material Bej Imprimeu Lemn Ronda Multicolor.
Taburet Alb Model Dungat Wagner Multicolor - 20292

Taburet alb/model dungat GL WAGNER 1 are o forma patrata si alungita. Acesta este realizat cu un cadru si picioare Taburet Alb Model Dungat Wagner Multicolor.
Taburet Impletit Bumbac Mentol Peppermint Gobi Verde Menta - 20293

Taburet impletit bumbac mentol-peppermint GL GOBI TYP 2 are o forma rotunda, ca o minge, avand intreaga suprafata Taburet Impletit Bumbac Mentol Peppermint Gobi Verde Menta.
Taburet Material Gri Maro Ragin Gri - 20215

Taburet material gri-maro GL RAGIN are o forma ovala, cu un design interesant si foarte modern, in doua culori, fiind Taburet Material Gri Maro Ragin Gri.
Taburete Alb Abot Alb - 20077

Taburet alb GL ABOT este realizat cu un cadru metalic de culoare alba cu manere metalice tapitate si sezut tapitat Taburete Alb Abot Alb.
Taburete Maro Negru Abot Maro - 20078

Taburet maro/negru GL ABOT este realizat cu un cadru metalic de culoare neagra cu manere metalice tapitate si sezut Taburete Maro Negru Abot Maro.
Taburet Piele Eco Alba Nela Alb - 20001

Taburet piele eco alba GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe suprafata Taburet Piele Eco Alba Nela Alb.
Taburet Piele Textila Maro Nela Maro - 20002

Taburet piele textila maro GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe Taburet Piele Textila Maro Nela Maro.
Taburet Piele Textila Neagra Nela Negru - 20003

Taburet piele textila neagra GL NELA are o forma patrata, fiind realizat cu un aspect compact sub forma de cub. Pe Taburet Piele Textila Neagra Nela Negru.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina