Plus
Aplicatie android scule
Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage  Descarcati  Aplicatia android Mobila  pentru telefoane mobile
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Seturi Oale Ieftine

10 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti grupul nostru de pe Telegram.
Belissima - 22098

Set oale din inox 7 piese Fest Belissima este fabricat dupa cele mai inalte standarde din inox 18 0 cu o grosime Belissima.
Inductie Florence - 14655

Set oale cu inductie din inox cu capac 8 piese Fissler Florence cu finisaje premium este prevazut cu manere rotunjite Inductie Florence.
Inductie Vienna - 12948

Set oale cu inductie din inox cu capac 9 piese Fissler Vienna este caracterizat de designul modern materialul calitativ Inductie Vienna.
Copenhaga - 11087

Set oale din inox 4 piese Fissler Copenhaga realizat din inox 18 10 cu finisaj elegant satinat este versatil si acopera Copenhaga.
Francisco - 10436

Setul oale din inox 4 piese Fissler San Francisco realizat din inox 18 10 cu finisaj elegant satinat este versatil Francisco.
Vegas - 10437

Setul oale din inox 4 piese Fissler Las Vegas cu finisaj satinat si forme elegante este prevazut cu manere rotunjite Vegas.
Barcelona - 6886

Set oale inox 9 piese Fissler Barcelona cu finisaje premium este prevazut cu manere rotunjite ce se mentin reci in Barcelona.
Paris - 6887

Set oale 5 piese Fissler Paris este caracterizat de designul modern materialul calitativ si tehnologia de ultima Paris.
Inductie - 5135

Designul modern materialul calitativ si tehnologia de ultima generatie caracterizeaza colectia Bonn a brandului Fissler. Inductie.
Original - 3876

Setul de oale inox 9 piese Fissler Original Profi fabricat din otel inoxidabil 18 10 cu design robust si finisaj Original.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina