PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Scaune Electrice Masaj Ieftine

23 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
<-- Click aici!
Paturi si mobilier dormitor. Colectiile Nature, Verona, R&O, 4 You, Catania. Culorile oak, ivory, gri deschis, gri inchis, roz. Finisaj lemn, piele ecologica, stofa, tapitat cu piele ecologica. Material lemn de stejar, metal, MDF, furnir de fag.
Sezlong Masaj Piele Artificiala Alb - 14199

Sezlong Masaj Piele Artificiala Alb. Acest fotoliu de masaj de calitate superioara are un model contemporan si va adauga un sti.
Sezlong Masaj Piele Artificiala Negru - 13873

Sezlong Masaj Piele Artificiala Negru. Acest fotoliu de masaj de calitate superioara are un model contemporan si va adauga un sti.
Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Reglabil Crem - 13759

Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Reglabil Crem. Tapitat in piele artificiala de calitate superioara, captusita in strat gros cu spuma, si .
Fotoliu Reglabil Masaj Electric Piele Artificiala Negru - 13302

Fotoliu Reglabil Masaj Electric Piele Artificiala Negru. Intregul fotoliu este tapitat pentru mai mult confort si are 10 functii pentru masaj pentr.
Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Alb Crem - 13303

Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Alb Crem. Intregul fotoliu este tapitat pentru mai mult confort si are 10 functii pentru masajul pen.
Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Reglabil Negru - 12946

Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Reglabil Negru. Tapitat in piele artificiala de calitate superioara, captusita in strat gros cu spuma, si .
Fotoliu Masaj Electric Taburet Piele Artificiala Crem - 12541

Fotoliu Masaj Electric Taburet Piele Artificiala Crem. Simtiti-va relaxat si odihnit in doar cateva minute cu acest scaun de masaj! Scaunul este .
Fotoliu Masaj Electric Taburet Piele Artificiala Negru - 12198

Fotoliu Masaj Electric Taburet Piele Artificiala Negru. Simtiti-va relaxat si odihnit in doar cateva minute cu acest scaun de masaj! Scaunul este .
Resoga Fotoliu Masaj Suport Picioare Negru - 11963

Resoga Fotoliu Masaj Suport Picioare Negru. Punctele de masaj emana vibratii relaxante care pot fi reglate la intensitati de 3 grade d.
Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Negru - 11844

Fotoliu Masaj Electric Piele Artificiala Negru. Acest fotoliu de masaj electric are un spatar incalzit.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina