Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Scaune Directoriale Ieftine

72 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.

Saltea exclusiv
Toate tipurile de saltele marca Latex satisfac pe deplin nevoia noastra de confort. Corpul este relaxat la maximum, coloana vertebrala are suport pe toata lungimea sa, miscarile corpului nostru sunt libere. Saltelele Latex asigura suport diferentiat pentru diferitele parti ale corpului.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Scaun Ergonomic Vire Maro Maro - 18208

Scaunul ergonomic HM Vire are toate calitatile necesare unui scaun de birou cu exploatare indelungata. Materiale Scaun Ergonomic Vire Maro Maro.
Scaun Ergononomic Negru Negru - 18035

Scaun directorial ergonomic cu baza din metal cromat, sezut si spatar sunt din piele ecologica iar brate din polipropilena. Scaun Ergononomic Negru Negru.
Scaun Manager Maro - 17849

Scaun manager OFF 023 este potrivit pentru un manager care petrece foarte mult timp la birou. Acest scaun manager Scaun Manager Maro.
Scaun Manager Negru - 17850

Scaun manager OFF 023 este potrivit pentru un manager care petrece foarte mult timp la birou. Acest scaun manager Scaun Manager Negru.
Scaun Directorial Negru Negru - 17679

Scaunul directorial SL Q025 este alegerea perfecta daca va doriti un scaun ergonomic, confortabil si elegant. Spatarul Scaun Directorial Negru Negru.
Scaun Birou Negru - 17564

Scaun birou OFF 010 indeplineste toate cerintele necesare pentru a fi elementul cheie din decorul unui birou. Este Scaun Birou Negru.
Fotoliu Birou Negru Gri Grisel - 16753

E simplu sa ramai intr-o zona de confort si stil cu acest Fotoliu birou, negru/gri, GL GRISEL. Este elegantsi dotat Fotoliu Birou Negru Gri Grisel.
Scaun Birou Albastru Negru Tc Albastru - 16742

Daca v-ati saturat de alegerile clasice uni-culoare pentru zona dumneavoastra de lucru, va propunem sa experimentati Scaun Birou Albastru Negru Tc Albastru.
Scaun Birou Ro U Negru Tc Rosu - 16744

Fotoliu de birou, ro u/negru, GL TC3-973M 2 NEW suprinde printr-o combinatie dramatica, extrem de interesanta si Scaun Birou Ro U Negru Tc Rosu.
Scaun Directorial Maro Maro - 15755

Daca va doriti o pata de culoare in biroul dvs. care sa destinda putin atmosfera, puteti alege una dintre variantele Scaun Directorial Maro Maro.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina